Sminkek arcra

Fenty Beauty Pro Filt'r Instant Retouch Concealer

3.5
Hozzáadva 2019.01.14.by

Sherka

Krémes, hosszantartó formula. Jól fed, elrejti a szem alatti a táskákat, a bőrhibákat, a foltokat, csökkenti a vörösséget.

$26-tól

2023.06.29. 19:24

Összessègèben ez egy jó korrektor. Teszi amit egy korrektornak tennie kell. Viszont nem mindegy milyen bőrön ès milyen elvárásokkal használja aki használja. Hiszen annyi bőrtípus ès èletkorral való sajátosságok vannak. Ami egy 20 èvesnek a szent grál az nem biztos, hogy egy 50 èvesnek is az lenne. Ami egy száraz bőrön csodásan nèz ki viszont egy zsíros bőrön borzalmasan festhet. El kell tudni dönteni milyen szempontok alapján választunk korrektort.Szóval ez a korrektor szuper zsíros bőrhöz ès magas fedèst kínál. Vèlemènyem szerint kevèsbè èpíthető ès hajlamos megülni a szem alatti ráncocskákba, ezèrt ott csak óvatosan vele.

2023.02.19. 10:49

Alapvetően szeretem. Nagyon könnyed, jó a szín, nem szárítja az érzékeny szemkörnyékemet. De ha nem szem alá kenem akkor kevés! Mivel nekem csak az volt a szempont jár érte a 4 csillag! Hozzá teszem soha nem volt olyan korrektorom ami ilyen szépen mutatott a szemem alatt, hidratált és üde a bőröm.

2021.01.21. 10:00

Nagyon vastag, szilikonos formula. Az illata nekem nagyon vegyszeres, nem úgy, mint a márka többi termékének. Nekem nem vált be, mikor eldolgozom az eredeti beauty blenderrel is szörnyű. Az alapozót és a baking powdert eltalálták, de ez számomra nagyon rosszul funkcionál. Ár-érték arányban pedig az egyik legrosszabb.

2020.07.01. 11:27

Sokat vártam ettől a concealertől, de nem vagyok lenyűgözve. A fedése elsőre erősnek tűnik, de aztán ahogy eldolgozod, már csak közepes lesz. Nincsenek sötét karikák a szemem alatt, mégis valahogy áttetszik alóla, egyes fényviszonyok között egyenesen olyan, mintha fel se kentem volna semmit, totál nem frankó. A másik, ami nem tetszik, az állaga. Sokkal sűrűbb, mint vártam, emiatt nehezebb szépen eldolgozni, ráadásul nagyon gyorsan szárad, így még sietni is kell vele. Púder nélkül garantáltan beül a ráncokba, de púderrel is a nap végére. A finish sem teljesen oké, a leírásban ígért "soft matte" a valóságban inkább bőrfényű finish, amitől természetellenesen "ragyog" a szemem alatti rész. Az alapozó sokkal jobban teljesített, ez ennyi pénzért nevetséges.

2019.11.30. 19:13

Eleinte nem szerettem, mert ha sok mennyiséget használok, akkor nagyon cakey lesz, és csúnyán beleül a ráncaimba. Azonban hogyha csak kis mennyiségben vizes szivaccsal dolgozom el a karikák területén, kerülve a ráncokat, akkor szép eredményt tudok elérni. Ebben az esetben azonban kevésbé fed. Nem katasztrofális, azonban ennyi pénzért szerintem vannak nála jobbak is.

2019.08.25. 18:38

Az alapozóját imádtam, ahogy ezt is. Fantasztikus korrektor, gyönyörűen elfedi a sötét karikákat és egy szemsmink bázist is könnyedén helyettesít. Nyáron pedig akár a sminked alapjául is szolgálhat, ha te egy vékonyabb sminkre vágysz.

Piactér

Több mutatása