Bőrtípusok: bőrtípusok and száraz

4.7
Hozzáadva 2019.03.12.by

pzsooofi

56,7 g és 170,1 g

Gazdagon tápláló, bőrpuhító hatású krém száraz, viszkető bőrre

• kivételesen mélyen hidrazálja a bőrt
  • azonnal nyugtatja és regenerálja a bőrt
  • küzd a szabadgyökök ellen
$6.50 és $39-tól

2021.07.19. 21:14

Kicsit meglepő, de a nyári melegben kezdtem el használni. 🙂 Viszont kizárólag éjszakai krémként. Nagyon szeretem, elégedett vagyok vele. Habár nem kifejezetten száraz bőröm van, jól esik a hidratálás, reggelre szebb bőrképpel ébredek. Nappalra nekem túl sok lenne, főleg fényvédővel. Hagy maga után egy ragadósabb réteget. Pattanást nem okozott.Egyedüli negatívum az illata, nagyon-nagyon gyógyszertári, de meg lehet szokni. Na meg a beszerzése problémás sajnos. De a kence ötcsillagos. 😊

2019.11.10. 00:20

Este és reggel (smink alá) is szoktam használni. Önmagában nem elég nekem smink alá, kell még valami plusz hidratálás, de ettől függetlenül nagyon szeretem használni. Nem viszket tőle a bőröm és hamar beszívódik.

Utoljára szerkesztve: 2019.05.14. 22:33 - 2019.05.14. 22:32

Télen a homlok és a haj vonalánál megjelenő száraz foltokra használom. Kevés kell belőle, lassabban szívódik be, de szuperül hidratál. Az ára is kedvező.

2019.05.12. 08:08

A második tubusnál járok, körülbelül január óta használom. Szeretem mert szuperül hidratál, esténként mindig ezt használom. Kicsit nehéz krém, de nem zavaróan. Szárazabb bőrűeknek kifejezetten ajánlom. Illetve az összetevői is egész szépek, ami számomra fontos.

2019.03.13. 09:55

Egy tubussal használtam el. Mindenhová kentem, ahol éppen úgy éreztem, szükség van rá. Fura, mert néha tök könnyen beszívódott, máskor meg zsíros érzetet hagyott maga után. Volt, hogy konkrétan kinn lévő ekcémás foltra kentem, és bizony néha csípett. Egy általános jó minőségű, fehér, könnyű, de nem vizes krém. Sajnos nem csodaszer, de örülök, hogy kipróbálhattam. Valószínűleg nem veszem újra, mert a könnyebben beszerezhető termékeket részesítem előnyben.

2019.03.11. 21:22

Szuper termék! Kipirosodott bőrömet azonnal helyrehozza. Éjszakai hidratálónak szoktam használni. Nagyon szeretem.