Ér annyit egy C-vitaminos szérum, mint egy C-vitaminos étrendkiegészítő?
apolka
2019.05.26. 12:20
Nekem kicsit nehezen szívódik be, ennek ellenére ajánlom annak aki szereti ezt az illatot.
2017.11.22. 12:27
Nagyon kellemes, gyümölcsös illatú testápoló. Nem csalódtam benne ahogy a márka többi illatában sem :)
2017.07.05. 12:27
A legeslegkedvencebb testápolóm! Csak ez tudja rendbe tenni az extra száraz bőrömet. Egyféle észrevehetetlen védőréteggel vonja bőrt, amit a másnap esti zuhanyzásnál ézem, hogy akkor mosom le a maradékot a bőrömről. Az illata nekem is túl sok, de a hatása kárpótol mindenért. Vagyis csak kárpótolt, mert már nem lehet kapni! :-(
2016.05.27. 16:09
Amikor a Nagymamám még élt, és száraz volt a bőre, akkor vettük neki, ezzel kenegettem a hátát. Kifejezetten jó volt, hogy ilyen erős illata van, mert szegénynek a szívgyógyszerei miatt szinte teljesen elmúlt a szaglása. Hatalmas adag, hamar beszívódik, őt nem irritálta. Mai fejjel nem venném meg, mert azóta már fejlődtem krémtudásban és ennek az INCI-je iszonyú, de az emlékek miatt 5 csillag... akárhányszor megérzem valahol, valakin(él) ezt az illatot, a Nagymamám jut eszembe.
2016.05.08. 19:36
Kíváncsiságból vettem még másfél éve a glamour-napokon. Ígéretes volt a cseresznye és a vanília kombinációja, de sajnos nagyon mű az illata, büdös, ha fürdés után bekentem magam vele éjszakára, a pizsamámnak is émelyítő szaga lett tőle. A kiszerelés hatalmas, azt hittem, az életben nem használom már el, de végül elfogyott. Nehezen szívódik be, valamennyire hidratál, de nekem viszketett is tőle a bőröm. Ezért az árért lehetne kisebb kiszerelésben egy használhatóbb termék... Nem veszem meg többet.
2016.05.03. 13:01
Szerencsére a vanília nem érződik rajta,egyébként kellemes az illata.Hatalmas adag,télen nekem megmentettem a bőrömet a kiszáradástól.Volt hogy az arcomra kentem,nem okozott problémát,de ez csak nagyon sürgős esetekben fordult elő.Örök kedvenc.