Bőrtípusok: bőrtípusok, száraz, and normál
Lelőhely: Drogériák, hipermarketek

Fruttini Cherry Vanilla Body Lotion

2.4
Hozzáadva 2011.02.09.by

misoko

2016.06.26. 21:15

Normál bőr
Tág pórusok

Ez volt a kedvencem kiskoromban.Csak az illatara emlekszem, igy az miatt es a jo emlekek miatt 5 csillag

2016.05.24. 09:48

Kombinált bőr

Sajnálom, hogy megvettem! A finom illata ellenére cseppet sem hidratál, és ragacsos érzetet hagy maga után.

2015.12.20. 09:41

Pigmentfoltok

Régebben kipróbáltam ez a testápolót. Elsőre tetszett az illata, a bőrre kenve azonban már túlságosan erősnek találtam. Elég hosszú időbe telt amíg elfogyott. Kissé folyós a krém, szerintem nem hidratál kellőképpen.

2014.06.04. 17:49

Zsíros bőr
Vízhiány

Nekem nem jött be ez az illat.Túl mű volt, a vanília amúgy is taszít egy picit, de a cseresznyére sem nagyon emlékeztetett! Sajnos az állaga meg a hatékonysága sem kárpótolt, mert zsíros lett tőle a bőröm, és túl híg volt. Még csak nem is olcsó..

2014.01.11. 06:11

Normál bőr
Vízhiány

Nemrég abszolút rossz kedvem volt, ezért több apró szépségápolási termékkel is megleptem magam. Az egyik ez a cseresznyés-vaníliás 30 ml-es kis testápoló volt. Az illata elég erős, az állaga kissé folyós. A karjaimat kenegettem vele, és jóleső érzés volt, de valamelyik este az arcomra is kentem belőle egy keveset, és másnap reggelre kipattanásosodtam tőle, és annyira zsíros lett a bőröm, hogy az orromon még a napfény is elcsúszna. Számomra az igazi pozitívuma a terméknek az, hogy az illatában jól keveredik a vanília és a cseresznye, és bár elég tömény, így hideg estéken nekem jól esett szagolgatni, s viszonylag tartós is volt az illata. Kis mérete miatt jól lehet hurcibálni, és el-el lehet kenegetni, de 30 ml-nél nagyobb kiszerelésben már nem hiszem, hogy megvenném.

2013.12.01. 14:11

Pattanások (acne)

Nagyon szeretem a cseresznye illatát...... de ennek köz sincs ahhoz.Az illata attól még nem olyan rossz, de maga a termék nekem nagyon vízes, nem szívódik be gyorsan.