HarleyQuinn
Valódi málnakivonat és mandulaolaj védi a bőrt a kiszáradástól.Az értékes shea-vaj gondoskodik a hidratálásról.
2015.04.16. 10:31
Mint minden Fruttini terméknek, ennek is iszonyú rossz, keserű íze van. Tudom nem kóstolgatni kell, mert kozmetikum, de akkor is. Egyszerűen borzalmas! Múltkor bekentem magam vele és teljesen elfelejtettem, hogy ilyen íze van, hozzáértem párszor a kezemmel a számhoz és rögtön rájöttem, hogy lehet nem kellett volna. :D A hidratálásával nincs gond, az illata is elmegy, de ha anyám nem venne ilyet, akkor én egész biztos messzire elkerülném.
2015.02.13. 20:38
Adok rá egy 4-est, én is kipróbáltam, nagyon tetszett az illata, de hamar ráuntam mert túl erőteljes. Szerintem a szomszéd megyében is érezni ha magamra kenem. Valóban inkább mentás mint málnás. Ez a kiszerelés rengeteg ebből a tömény illatbombából, lehetetlen elhasználni, ha lenne még 3 húgom és 4 nővérem úgy talán elfogyna a családban... Sajnos ki kellett dobnom mert a háromnegyede még megvolt és elértem vele a lejáratot... Az én bőrömre elég volt a hidratáló hatása, sokszor kézkrémnek is használtam. A tanyán a lovak imádták, mindig utánam szaglásztak :))))Ha csak 100ml-es adagban árulnák, vennék belőle időnként.
2014.08.18. 13:16
Használom ezt a testvajat egy pár napja,és azt kell hogy mondjam vegyesek az érzéseim vele kapcsolatban.Az ára nem rossz 2000 Ft körüli áron fél litert vágnak az emberhez.Nálam kb. 10-20 perc alatt szívódik be,az illata kellemes,bár inkább mentás mint málnás.Puha utána a bőröm,de csak ideig-óráig.Ugyan testvajként van eladva de szerintem ez messze áll egy testvajtól.Vizes,nem túl sűrű testápoló,szárazabb bőrre szerintem már nem lenne elég.Ez így rendben is lenne,de van egy hatalmas negatívuma,ami viccesen fog hangzani,de az íze az.Igen,az íze.Természetesen nem estem neki felbontás után kiskanállal vagy ilyesmi,csupán szépen bekentem magam,majd mint aki jól végezte dolgát leültem tvzni,egy tál pisztácia társaságában.Természetesen ahogy kibontottam a magokat jól össze is tapicskoltam,de nem is gondoltam volna,hogy ebből valami rossz fog kisülni,hisz a krém már rég beivódott.Aztán ahogy elkezdtem enni valami kegyetlen rossz ízt éreztem,konkrétan mintha parfümöt fújtak volna a számba.Először azt hittem hogy a pisztáciával van baj.lementem ittam egy pohár gyümölcs levet,közben persze hozzá értem a számhoz amikor megtöröltem.A lépcsőn felfele sajnos sikerült megnyalni a számat úgyhogy fordulhattam is vissza.A konyhában aztán rájöttem mi is volt a hunyó.Arc mosás,kéz mosás és minden rendben,de akkor is borzasztó élmény volt.Úgyhogy ha valaki ezt a terméket használja,alapos kézmosás mielőtt bármihez hozzáérne!Hidratálásra egy 3-ast megérdemelne,de az "íz-élmény" miatt csak 2-est adok.