Ér annyit egy C-vitaminos szérum, mint egy C-vitaminos étrendkiegészítő?
Lovaslany
A lábápoló vaj shea vajat és avokádó olajat tartalmazó összetételének köszönhetően ápolja a száraz bőrt és ismét puhává teszi azt. Glicerin és karbamid tartalmának köszönhetően hidratálja a bőrt. A csillag gyümölcs finom illata friss érzetet nyújt.
2024.03.12. 17:12
Ó, hát ez egy kincs. Még a nem előkezelt (azaz szépen lereszelt lábat) is rendbehozza két használat után, de a legjobb eredményt egy jó kis lábfürdő közben történő talp- és sarokreszelés után lehet vele elérni. Nyáron ettől volt a lábam szép a szandálban és használom ugyanúgy a téli időszakban is. Nagy előnye még, hogy a láb nem tocsog az olajban használat után, tehát zokni nem szükséges utána.
2024.01.12. 16:37
Miután a Helia-D a kamilla-körömvirágos krémet is kivonta a forgalomból, így új lábápoló után kellett nézzek. Szerencsére, csak egy mellényúlásom volt, utána megtaláltam ezt a terméket. Nagyon rég nem hámlasztottam a sarkam (legalább másfél hónapja), pedig addig havonta egyszer beiktattam. A hámlasztatlan sarkaimon próbáltam ki, és egy kis, makacs helyet kivéve a jobb sarkamon, már egy használat után felpuhította a bőrt (zokni nélkül), ráadásul a krém jelentős része magától is gyorsan beszívódik, így nem paraffinos lábakkal kell összekenni a huzatot vagy a zoknit. Szerintem ár-érték arányban is megéri, az illata se zavaró, a tégely pedig szép. Be fogok belőle tárazni.
2023.01.17. 22:09
Tökéletesen bevált pedig extrém száraz és repedezett volt a sarkam, teljesen rendbetette.
2022.05.17. 10:51
Legjobb lábkrém! Sűrű az állaga, de könnyen beszívódik, szépen puhítja a bőrt. A sarokreszelést és bőrkeményedés eltávolítást nem helyettesíti, de sokáig puha marad tőle a talpam. Az illata pedig isteni, pedig eléggé érzékeny vagyok az illatokra.
2021.07.08. 19:26
Nagyon jó krém. Jó az illata, szuperül hidratál és nem kell belőle sok így sokáig elég.
2021.01.20. 09:08
Szerintem nagyon jó lábápoló. Vastag, nehéz textírájú, viszont így ha felveszem a zoknit, akkor is a lábamat hidratálja és nem a zokni szívja fel a terméket. Szép, puha lábakat kölcsönöz. Egyszerre nem kell belőle sokat használni, így egy tégely hónapokig elég.