Bőrproblémák: bőrproblémák and túlérzékenység

Garnier Bio Búzavirág Micellás Víz

3.3
Hozzáadva 2019.05.21.by

siss

"Ezt a bőrbarát micellás vizet organikus búzavirágvízzel,árpavízzel és növényi glicerinnel fejlesztettük ki. Tisztít, eltávolítja a sminket és nem hagy látható maradékot a bőrön. Bőrgyógyászati és szemorvosi ellenőrzés mellett tesztelt. Érzékeny bőrre, érzékeny szemekre és kontaktlencsét viselők számára is megfelelő."

1999 Ft-tól

2023.02.12. 21:05

Hát ahhoz képest, hogy azt írja hogy nem irritálja a szemét, nem így volt. Engem irritált.Maradok a rózsaszín kupakos Garniernel. Az verhetetlen

2022.11.30. 16:50

Az én bőrömet irritálja, a parfümre gyanakszom, az árával nincs baj, de nekem nem vált be. A micellás vizet természetesen szintén le kell mosni, de sajnos végeredményben nem jó érzés a bőrömnek.

2022.10.18. 21:58

Szeretem ezt a terméket, mert a sminket alaposan eltávolítja, kíméletes. Sokáig kitart, mert kevés is elég belőle.

2022.10.18. 21:12

Nekem szerencsére bevált. A szennyeződéseket eltávolítja nem hagy ragacsos érzést maga után. Nem viszket, nem húzódik tőle a bőröm és pattanásokat se okozott.Ettől függetlenül nem hiszem, hogy újraveszem.

2022.10.14. 00:34

Furcsa az illata, de szerintem nem rossz. Viszont a szemfestékkel egyáltalán nem tudott megbirkózni, és szárította a bőröm. Nem veszem újra

Utoljára szerkesztve: 2022.05.31. 21:41 - 2022.05.31. 21:40

Sajnos nem tudtam elhasználni a teljes flakont, így a kukában végezte. Számomra abszolút nem volt kellemes az illata, mondhatni büdösnek éreztem. Emellett nem igazán vált be, nem vásárolnám újra, az biztos.