Bőrtípusok: bőrtípusok and száraz

Garnier Body Repair Testápoló

3.5
Hozzáadva 2023.10.24.by

dal_kov

A regeneráló testápoló Repairing Care nagyon száraz bőrre a gyógyító hatásáról ismert juharnedv kivonattal, intenzív táplálással és regenerációval biztosítja a feszes és érdes bőr puhaságát. Használat után azonnal felszabadítja a bőrt a kellemetlen feszülési érzéstől, puhítja felületét és egyben védi a kiszáradástól. Könnyen felvihető és gyorsan beszívódik.

€6.45-tól

2025.03.30. 21:33

A téli hónapokra vettem. Sajnos hagyott maga után valamennyi filmréteget, ami kellemetlen volt kissé, mivel előtte a Lactovitot használtam és annál ilyet nem tapasztaltam. Hidratálni hidratált és nem volt túl erős illata. Egyszer elment, de nem hiszem, hogy újra fogom venni.

2024.05.30. 23:21

Száraz a bőröm, és mikor bejön a radiátoros időszak meg a hideg, vagy tavasszal a hirtelen meleg, akkor extrán száraz, és meghalok a viszketéstől. Nekem ez egy kétségbeesett vétel volt, miután egyetlen Lactovit termék se vált be (pedig az égig vannak dicsérve, plusz a bőrgyógyász is mindig azt ajánlja), és pozitívan csalódtam. Szerintem tökéletes arra mire én vettem, viszont nem érzem azt a pluszt amit szeretek egy terméknél érezni. Ez olyan, hogy, jó meg minden, most már tudom, bevált, működik oké, de nem szeretem kifejezetten, tudom, hogy nem fogom újra venni, pedig tényleg jó.