Sminkelés és fényvédelem? Így hangold össze az UV-védelmet az alapozóddal!
szeliger
2018.02.12. 12:01
Nem volt dm a közelemben, nekem pedig sürgősen kellett ilyen kendő, így ezt kaptam le de megbántam az árából kifolyólag. Kb ugyanazt tudja mint a Baleás amit használok egyébként, de az megakadályozza a pattik kialakulását, ez nem, és jóval drágább. A sminket szépen leszedi egyébként, nem irritál még a szememnél sem, viszont marad egy ragacsos réteg utána amit utálok. 3*.
2017.10.15. 19:41
Nyáron sokat használtam amikor el utaztunk és nagyon szerettem. Szépen leszedi a sminket.
2017.08.05. 21:25
Durva a szemem bőrének,nem esik jól használni,így nem tudom tesztelni a sminkleszedő képességét.
2017.06.04. 19:14
700 forintért vettem, teszi a dolgát, jól tisztít. Szerintem újrafogom venni.
2017.05.21. 11:43
Utazáshoz vettem, de elég jól teljesített, ezért utána is hazajöhetett velem.Viszont én úgy emlékszem, hogy jóval olcsóbban vettem, talán 600 forintért, annyiért meg végképp jó.
2017.04.24. 17:33
Ennyit egy saját márkás sminklemosó kendő is tud, úgyhogy kár érte kidobni ennyi pénzt.