Szemkrémek
Lelőhely: Drogériák, hipermarketek

Garnier Essentials Regeneráló Szemkörnyékápoló

Hozzáadva 2013.07.24.by

narancsfavirág

Krémes összetétele intenzíven hidratál, és serkenti a felszíni hámsejtek megújulását, hogy a szemkörnyék érzékeny bőrét ellenállóbbá tegye a káros hatásokkal szemben. Kifejezetten a szemkörnyék finom és érzékeny bőréhez kifejlesztett összetétele egyesíti a napraforgómag kivonatot, mely regeneráló és helyreállító hatásáról ismert és a tápláló növényi olajokat, hogy tökéletesen újrahidratálja a szemkörnyék bőrét.

Kiszerelés: 15 ml

2013.10.01. 11:00

Nagyon megszerettem ezt a krémet, nem csak szemkörnyékápolónak, hanem ajakápolónak, néha arckrém helyett is használom. Nagyon kiadós, még ilyen használat mellett is lassan fogy nekem. Sajnálom, hogy kivonják :(

2013.07.01. 11:54

Régebben vettem már, de nekem néha csípte a szemem.Éjszakára, arctisztítás után vittem fel. Valamennyire hidratál, de nem nagy szám. Szerintem nem éri meg megvenni.

2013.06.17. 17:51

Sokáig elég, jól hidratál, de csak estére ajánlott mert eléggé zsíros. Én nagyon szeretem, viszont most már sehol se találom a boltokban. Lehet megszűnt..

Utoljára szerkesztve: 2013.07.24. 11:29 - 2013.05.28. 13:49

Hidratál, ápol, a ráncokat azonban nem csökkenti (max megelőzheti, ami persze remek), és a szürkeséget sem igazán csökkenti. Azért szeretem használni, kicsit simább, puhább tőle a bőröm. Nagyon zsíros, úgyhogy főként éjszakára ajánlom.Visszasírom ezt a krémet az új Garnier 24 h hidratáló szemkörnyékápolóhoz képest ugyanis remek volt. Az kevésbé zsíros, de nekem égeti a szemem alatti bőrt. :(

2013.05.20. 11:30

Az én szem alatti szürkés karikáimat halványította, az állaga nekem megfelelő és tényleg rengeteg van a kis dobozban. Alkalmanként szoktam használni, de több mint egy éve tart már. Az illata nem első osztályú, inkább a napraforgómag kivonat érződik a krémen, nekem ennyi, ami nem igazán tetszik benne.

2012.11.27. 10:52

Két éve használtam. Én sem vagyok oda a márka termékeiért, de ez nem rossz. Látványos hatást nem fedeztem fel, igaz nem is vártam. Tényleg nagyon sok van benne, irritációt sem okozott, egész elviselhető a beltartalom, szóval korrekt. Egynek elmegy. Egyébként nem táplálok semmilyen különösebb emóciót iránta.