Sminkek szemre

Kata791

Dúsító szempillaspirál.

11 900 Ft-tól

2019.03.13. 01:42

Nagyon szeretem, jó kis termék. Az eddig próbált Armani spiráljaim közül ez a kedvencem. A színe szép, tartós, nem pereg, a kefe is minõségi és a festék állagával sincs gond.Két dolgot szeretnék megjegyezni:1. Nekem inkább csak hosszított, de volument nem adott. Nem is bánom, mert legalább szépen szétválasztotta a pilláimat. 2. Tudom, hogy a szemre való sminkeket 3 havonta illik cserélni, de a márkásabb termékeket szégyen szemre évekig is használom, ha lehet. Ez a spirál viszont tényleg csak 3-5 hónapig tart.Ezektõl függetlenül még mindig a kedvenceim egyike.

2018.07.04. 06:55

Nagyon jó szempillaspirál. Rövid szempillákból szép hosszút csinál, és szépen dúsít is. Erős fekete színe van, de mégsem nehéz lemosni.

2016.07.28. 09:40

Nem rossz, komolyan dúsít, hosszít, nem pereg, de a második réteg már összetapasztja a pillákat. A Black Ecstasy testvérkéje viszont tökéletes.

2016.06.24. 07:44

Nagyon szeretem az Armani spirálokat, a kedvencem a Black Ecstasy. Mivel az elfogyott, rendeltem egy ilyet, bár abban a tudatban voltam, hogy a sima Eyes to kill-t rendeltem. Ezzel is nagyon elégedett vagyok, nekem tetszik, hogy kicsit hígabb, így legalább nem tapasztja össze a pilláimat. Nagyon tartós de könnyen lejön kétfázisú lemosóval, szépen dúsítja a pilláimat, a színe pedig nagyon fekete. Nekem ez is 5 csillag, mert mindent tud, amit elvárok egy spiráltól, de ha már választani kell, akkor egyértelműen a Black Ecstasy, azzal tényleg brutál hatást lehet elérni.. :)

2015.09.29. 11:49

Közel két hete érkezett meg hozzám, epernetről sikerült mindenféle kedvezménnyel kb. a bolti ár feléért hozzájutnom. Egyelőre csak négyest tudok adni neki, mert a festék eléggé híg, sokat vesz fel az egyébként nagyon jó kialakítású kefe, és elég lassan szárad, első használatkor sikerült is felpislognom a szemhéjamra, mert azt hittem már megszáradt. A sima Eyes To Kill spirálnál is olvastam, hogy kell neki pár hét használat, és utána sűrűbb lesz a festék, jobban használható, ha valóban így lesz akkor felpontozom majd. Egyébként tényleg dúsít, vastagít, brutál fekete a színe, szóval nagyon ott van...