Sminkek szemre

Giorgio Armani Eccentrico Mascara

3.3
Hozzáadva 2017.11.15.by

anonymous

Azonnali és építhető dúsítás. Elasztomer kefefej a könnyű használhatóságért.

2 színben kapható

12 400 Ft-tól

2020.12.31. 19:05

Kedvenc szemplillaspirálom! Már sok mindent próbáltam, mondhatni az összes Lancome ot, Diort, YSL, de egyik sem tud olyan drámai pillanat varázsolni mint ez. Igen picit macera a szilikon kefe, picit sok terméket vesz fel a spirál de nálam akkor is a Nr 1. Felváltva használtam a Chanel le Volume al de az Armani veri azt is. Ha nem lenne ez a spirál akkor azt mondanám, hogy a Chanel le Volume életem spirálja. Ilyen drámai műszempilla hatást egyeten spirallal sem tudtam elérni. Csillagos 5, de valóban nem kezdőknek van mert nem könnyű vele dolgozni, de amikor az ember elsajátítja a technikát imádni fogja.

Utoljára szerkesztve: 2020.07.23. 21:11 - 2020.07.23. 21:04

Egy Armani szempillaspiráltól nem ezt várom, ez a második Armani spirál, amire 1 csillagot adok, megfogadtam már, hogy többet nem próbálkozok velük, pláne nem ilyen aranyáron. Használat előtt egy zsepivel le szoktam szedni a keféről a festék több mint felét, különben ez a spirál már egy rétegben is póklábakat varázsolna az ember szemére. Így persze egy csomó festék kárba megy. Ráadásul így sem természetes a hatás egyáltalán, meg nem mondanám, hogy egy Armani spirál van a szememen, olcsónak és bóvlinak tűnik, egészen botrányos.

2019.03.10. 19:57

Az Eyes To Kill után beszereztem ezt a példányt is. Jó, tartós, viszont néha összeragasztja a pilláimat, úgyhogy vigyázni kell vele. Egynek jó, de újra nem veszem. Aki szereti a kicsit művi hatást, annak kifejezetten ajánlom!