Húsvétolás Lush módra – vidám csibék, mókás nyuszik lepték el a Lush polcait
Ladybug42
"A natúr alapozó minden bőrtípusra jó választás. Egyik fontos összetevője a sáfrányos szeklice olaj és a panthenol, mely védi és táplálja a bőrt. A GlamOriginal alapozó tejsavat tartalmaz, ettől lesz könnyed, nem tapasztalunk zsíros érzetet a bőrön. Az alapozó használatával a bőrünk hozzájut a számára szükséges vízhez és vitaminokhoz. A termék nem csak natúr, de kézzel készült, és állatkísérlet-mentes."
Utoljára szerkesztve: 2022.08.23. 10:17 - 2022.08.23. 10:15
Összességében egy gyenge alapozó. Kifejtem, hogy miért:Pozitív: -natúr termék és egészségesek az összetevői ( az egészség mindenek előtt :) ) - kapható minta a megfelelő árnyalat kiválasztásához ( praktikus, bárcsak minden gyártó csinálna ilyet)- egész sok árnyalat van ( habár nekem egyik se volt jó sajnos)- gyors kiszállítás ( a gyártó honlapjáról)- gyártó elérhető kérdés esetén ( szintén fontos nekem ) negatív:- nekem a szaga zavaró főleg, hogy egész nap érezhető - kombinált / zsíros bőrre nem ajánlom (nyáron végképp nem)- fedése nem sok ( habár nekem szerencsére nincs sok bőrhibám a szarkalábakon kívül :D ) aki jobban pattanásos annak kevés lesz- véleményem szerint az üveges kiszerelés nem szerencsés, mert egy csomó bennemarad, annak ellenére, hogy a pumpa már nem tudja kiadagolni- én a 30ml/ 7000ft -ot a fentebbiekkellel összevetve drágának gondolom Ezért kapott összességében részemről 3 csillagot.
2021.09.06. 14:03
Kb. úgy működik mint egy bb krém. Sok fedése nincs de nem rossz. Viszont kell a 2 lépéses arclemosás, sima géles vagy habos arclemosó nem szedi le teljesen. Szép színe van.
2020.05.27. 09:48
Egyenlőre csak termékmintát próbáltam. Kicsit sűrűbb mint amiket eddig használtam, viszont nagyon szépen fed és nem maszkosít. Nekem az érzékeny nagyon száraz bőrömet nem irritálja, egyáltalán nem szárítja. Nekem nagyon beált.