Egyéb kozmetikumok

4.2
Hozzáadva 2019.01.11.by

petrulina

500 g

"Olyan helyzetekben ajánljuk, amikor a tested kifejezett hideg hőmérsékletnek van kitéve – ilyen lehet például téli sportok űzése során, vagy amikor a testednek nagyobb mennyiségű hőre van szüksége, mivel a forró és bizsergető érzés a zuhany után is tartósan érezhető maradhat. A termék nem tartalmaz parabént, peg-eket, szilikont, paraffint, szintetikus színezékeket és lanolint."

10 860 Ft-tól

2019.03.31. 11:44

Szintén Pixi, nekem nagyon bejött. Rögtön felkenés után már melegít is és nagyon finom puha bőrt hagy maga után. A csíkjaimon 3 használat után még nem sok változást látok - szerintem ez nem is lenne reális elvárás de szeretem használni ezt a terméket. Az viszont igaz, hogy a leírásban ajánlott 3 percet nem szerencsés túllépni, utána tényleg elkezd égetni.

2019.03.29. 08:00

Hát nekem ez nagyon rossz volt. A melegítő hatás hagyján, de nekem nagyon égette a bőrömet, ami még a leöblítése után is rettenetesen érzékeny maradt, a hideg és a meleg víz is borzasztóan rosszul esett. Bármi hozzáért a bőrömhöz (törölköző is), ordítani tudtam volna. Valóban jó puha lett másnapra a bőröm, de nekem ez a tortúra ennyit nem ér, nem beszélve a fürdőszoba-takarításról, ez az iszap nagyon makacs és nehezen eltávolítható. Soha többet.

2019.03.27. 15:34

PIXIBOX-ban volt. Nagyon kellemes, melegítő, jó illatú, minőségi termék. Kár, hogy nem télen kaptuk.

2019.01.15. 19:19

Nagy kedvencem lett! Szuper használni! Még a zuhany alatt bemasszírozom, aztán öblítés! Nekem így bevált és kényelmes a használata! Még 1 óra múlva is érezni a melegítő hatást! Hűvös évszakokban top termék!

2019.01.15. 07:30

Zhanyzás után kell, a még nedves bőrbe masszirozni majd leöblitjuk és ennyi a dolgunk vele. Nagyon erős melegítő hatása van, ami bekenés után pár óráig megmarad. A bőr puha lesz tőle, hosszútávú használata pedig csökkenti a narancsbőrt. Egy hónapja használom, kb hetente 2-3x alkalmazom és már most sokkal egyenletesebb a bőrfelszínem! Ha mellette az ember figyel a vizfogyaztásra és az étkezésre, és mozgással is kiegésziti ( én heti 2-3 alkalommal sportolok mellette) akkor rövid időn belul érhetunk el tátványos eredméyt vele. :)