Újdonságok: ezeket próbáld ki az essence tavaszi sminkkollekciójából
Megérkezett az essence tavaszi sminkkollekciója, melyben szuper újdonságokat találhattok, legyen szó akár az ajaksminkről, akár az arc árnyalásáról vagy szemeink hangsúlyozásáról.
petrulina
"Olyan helyzetekben ajánljuk, amikor a tested kifejezett hideg hőmérsékletnek van kitéve – ilyen lehet például téli sportok űzése során, vagy amikor a testednek nagyobb mennyiségű hőre van szüksége, mivel a forró és bizsergető érzés a zuhany után is tartósan érezhető maradhat. A termék nem tartalmaz parabént, peg-eket, szilikont, paraffint, szintetikus színezékeket és lanolint."
2019.03.31. 11:44
Szintén Pixi, nekem nagyon bejött. Rögtön felkenés után már melegít is és nagyon finom puha bőrt hagy maga után. A csíkjaimon 3 használat után még nem sok változást látok - szerintem ez nem is lenne reális elvárás de szeretem használni ezt a terméket. Az viszont igaz, hogy a leírásban ajánlott 3 percet nem szerencsés túllépni, utána tényleg elkezd égetni.
2019.03.29. 08:00
Hát nekem ez nagyon rossz volt. A melegítő hatás hagyján, de nekem nagyon égette a bőrömet, ami még a leöblítése után is rettenetesen érzékeny maradt, a hideg és a meleg víz is borzasztóan rosszul esett. Bármi hozzáért a bőrömhöz (törölköző is), ordítani tudtam volna. Valóban jó puha lett másnapra a bőröm, de nekem ez a tortúra ennyit nem ér, nem beszélve a fürdőszoba-takarításról, ez az iszap nagyon makacs és nehezen eltávolítható. Soha többet.
2019.03.27. 15:34
PIXIBOX-ban volt. Nagyon kellemes, melegítő, jó illatú, minőségi termék. Kár, hogy nem télen kaptuk.
2019.01.15. 19:19
Nagy kedvencem lett! Szuper használni! Még a zuhany alatt bemasszírozom, aztán öblítés! Nekem így bevált és kényelmes a használata! Még 1 óra múlva is érezni a melegítő hatást! Hűvös évszakokban top termék!
2019.01.15. 07:30
Zhanyzás után kell, a még nedves bőrbe masszirozni majd leöblitjuk és ennyi a dolgunk vele. Nagyon erős melegítő hatása van, ami bekenés után pár óráig megmarad. A bőr puha lesz tőle, hosszútávú használata pedig csökkenti a narancsbőrt. Egy hónapja használom, kb hetente 2-3x alkalmazom és már most sokkal egyenletesebb a bőrfelszínem! Ha mellette az ember figyel a vizfogyaztásra és az étkezésre, és mozgással is kiegésziti ( én heti 2-3 alkalommal sportolok mellette) akkor rövid időn belul érhetunk el tátványos eredméyt vele. :)
Az INCI szépen mutatja, mik a kulcsösszetevők, és mik azok, amik hatására kevésbé számíthatunk. Értelmezni azonban nem egyszerű.
Március csak úgy tobzódik a vonzó, virágos illatokban, mi több, némelyik újdonság már a nyarat idézi elénk.