Bőrtípusok: bőrtípusok, normál, and zsíros
Samponok
Lelőhely: Müller

Guhl Sampon Zsíros Hajra Citromfűvel

4.1
Hozzáadva 2017.06.03.by

zsazsa

Az eredményes, kimondottan gyengéd sampont citromfűkoncentrátummal különösen arra fejlesztették ki, hogy a normál, illetve gyorsan zsírosodó hajat kiválóan ápolja és kényeztesse. Használata csökkenti a zsírosodást, ápolja a kiszáradt hajvégeket, könnyed és friss hatást biztosít.

2020.06.27. 06:47

Egyszerűen imádnivaló ez a sampon. Az illata elképesztően jó, hosszasan meg is marad. Tetszik az állaga jól habzik viszont egyszerű kiöblíteni. Használat után extra frissnek és valahogy nagyon könnyednek érzem a hajam. Ugyanakkor nem szárít, ami szerintem a citrusos samponoknál ritka. Csak dícsérni tudom engem teljesen megvett :)

2017.02.08. 16:43

Imádom! :) olyan isteni az illata, ami még másnap is érződik, de nem tolakodóan! Nagyon zsíros hajjam van+érzékeny fejbőröm+vékonyszálú hajam, szóval elég problémás, de ezzel viszketés nincs, talán a zsírosodás is mérséklődött kicsit. Szerintem egyáltalán nem drága, vettem már ennél sokkal drágább és rosszabb sampont, ez nagyon megéri az árát!

2017.01.07. 20:02

Zsírosodó hajjal küzdök én is. Nagyon sok a hajam és nagyon hosszú. Elég sok márka samponját próbáltam már, de ez a Top 3 termékem között szerepel! Most is épp ezt használom (mindig 6 hónap után váltok, hogy nehogy megszokja a hajam és utána ne legyen már jó). 3-4 naponta kell ezzel mosnom hajat, míg ezelőtt 2 naponta kellett! Tiszta, üde érzetű lesz a hajam és nem mellesleg nagyon-nagyon jó illatú (ezt más is mondja)! Próbáltam régebben a H&S termékét, de attól korpás lett a hajam...miközben elméletben arra is jó illetve arra van. A Schaumától viszkettem. Fructis, Bánfi, L'Angelica, Arctium Lappa...ezek semmit nem érnek (passz még mit vettem). A Dr. Organic az, ami nekem még tökéletesen bevált, illetve még egy csak svájcban kapható termék. Nah...de mindegy...a Guhl samponja tényleg szuper, ajánlom!

2016.12.17. 20:09

Nagy reményeket fűztem hozzá... (bár megjegyzem,a márka "céklaszínű" samponja után az én hajam olyat produkált amit soha: 1 hét helyett már kb 4 nap után mosásra érett a hajam) Eddig használhattam bármilyen hajra való terméket,a mosások között mindig ugyanannyi idő telt el. Nos, ez a termék egy kicsit segített a helyzeten,de nem érzem azt az átütő frissességet.Jó volt kipróbálni,mert így legalább tudom,hogy soha nem kell Guhl-ra költenem.

2016.05.14. 20:34

Kedvenc samponom, aminek finom citromos illata van, rendkívül kiadós, nagyon kevés kell belöle. A hajam imádja, nem nehezíti el és 4-5 napon keresztül szalonképes maradok mosás után. Véletlenül találtam rá a Müllerben, néha extra kiszerelésben is elérhetö.A hajam nem hullott töle, használat után is könnyen kifésülhetö maradt annak ellenére, hogy balzsamot nem tartalmaz.

2015.11.15. 17:27

Az en extra gyorsan zsirosodo hajammal ugyan nem tesz csodat, de arra mar nem is varok. Az Alpecin koffeines samponja utan ezt hasznalom, es nagyon meg vagyok elegedve. Nem szaritja a hajvegeimet, nagyon jol tisztit, rendkivul keves kell belole, es remek, frissito illata van. Ezzel, es egy kis szaraz samponnal a harmadik napon 4-5 napig siman kibirja a frizkom. Igaz, felkotve hordom majdnem minden nap a munkam miatt, de nem lapul a fejemre a hajam, nem is csillog zsirosan, igy szerintem hasznal- bar ki tudja mitol, a koffeines tarsa is lehet a "bunos". Mindenesetre nekem nagyon bejott. :)