Hidratáló arcápolók a ragyogó bőrért
Összegyűjtöttünk néhány szuper hidratáló arcápolót, amelyek nemcsak csillapítják a bőr szomjúságát, hanem segítenek abban is, hogy ragyogjon az egészségtől.
karpatizsofi
Utoljára szerkesztve: 2025.02.18. 20:35 - 2024.01.10. 20:47
Én ezt a terméket a legjobb baránőm inspirálásáa töltöttem fel, aki elég csalódott volt ezzel. Viszonylag drágán megvette mert a mákától már volt terméke ami bevált. A haja nagyon szép hullámos de ettől többet várt. Elmondása szerint nem érezte hogy bármi különbség lett volna bámi drogériás, olcsó termékkel szemben. Nagyobb ragyogást/fényt és puhaságot várt a hajának. Egynek elmegy de ennyi pénzért jobbra számít az ember. Remélem tudtam ezzel segíteni valalinek
Megérkezett az essence tavaszi sminkkollekciója, melyben szuper újdonságokat találhattok, legyen szó akár az ajaksminkről, akár az arc árnyalásáról vagy szemeink hangsúlyozásáról.
Az INCI szépen mutatja, mik a kulcsösszetevők, és mik azok, amik hatására kevésbé számíthatunk. Értelmezni azonban nem egyszerű.