Tavaszi beauty upgrade: fókuszban a szájápolás (x)
lillacstoth
Gyorsan zsírosodó hajra, korpás fejbőrre és töredezett, száraz hajvégekre
A gondosan összeválogatott növényi komplexum segíthet a fejbőrproblémák enyhítésében. A kókuszolaj, kendermagolaj és ricinusolaj regenerálják a kiszáradt hajvégeket.
A termék mesterséges színezéktől, mesterséges illatanyagtól mentes.
2019.01.17. 07:57
Mamámnak rendeltem, mert nem bírtam már nézni, hogy tiszta seb a fejbőre. Csodákat tett vele. Azt mondta már az első hajmosás után érezte, hogy táplálja a fejbőrét. Egy hét után a sebek gyönyörűen gyógyultak. Köszönöm Happy Skin, hogy általatok találtam megoldást ismét a problémára! Én is ki fogom próbálni, mert télen sokszor száraz a fejbőröm.
2017.11.27. 18:47
Nekem se vált be . Pénzkidobás. Sprőd kezelhetetlen lett utána a hajam
2013.09.10. 16:24
Ezt a sampont pont nekem találták ki, legalábbis a leírás szerint. Gyorsan zsírosodott a hajam, a végek pedig mint egy seprű, megvettem hát életem első samponszappanját. Első mosáskor úgy voltam vele, hogy ez egy csodaszer, a fejbőröm imádja, na másnapra rájöttem, hogy mégsem. A hajam állaga valami leírhatatlanul fura volt, az ecetes öblítés sem jött be. Száraz, sprőd tapintás, nem túl kellemes illat, sajnos így tudnám leírni ezt a terméket! Azóta mást használok, és rendben is van a hajam!