HappySkin

Ár:   2 490 Ft   Kategória:   Lemosók, Tonikok
Kiszerelés:   100 ml   Bőrtípus:   Minden
Lelőhely:   Müller, bioboltok, online   Bőrprobléma:   Tág pórusok
Vedd meg online a Happyskin.hu-n 1832 Ft-ért megnézem

A krémet és az összetevőket feltöltötte: lillacstoth, Módosítva: 2016. június 9.

Ár:   2 490 Ft
Kiszerelés:   100 ml
Lelőhely:   Müller, bioboltok, online
Kategória:   Lemosók, Tonikok
Bőrprobléma:   Tág pórusok
Vedd meg online: Happyskin.hu, 1832 Ft

Gyengéden, de hatékonyan távolítja el bőrödről a mindennapi szennyeződéseket és a sminket is.

A rizsolaj és mangóvaj puhává és simává varázsolja az arcot. Ajánlott minden bőrtípusra, sőt száraz, érzékeny, érett arcbőr tisztítására is kiválóan alkalmas.

A termék mesterséges színezéktől, mesterséges illatanyagtól, parabénektől mentes.

VÁSÁROLD MEG

Ár: 1832 Ft , Eladó: Happyskin.hu
Fizetés: utánvétel, banki előreutalás, Szállítás:posta, PosataPonti átvétel

Borostyan
Újonc  |  Bőrtípus:  Normál  |  Bőrprobléma: Pattanások (acne)  |  Korcsoport: 25-34

msnpaige

2019. augusztus 30.

Nem tisztít eléggé, egyszerűbb sminket is alig szedi le. Illata rendben van, jók az összetevők, de nálam nem újravevős. Sokkal jobban bevált a PHB egyik arctisztítója (bár az kifutó termék már).

Bőrtípus: Kombinált |  Bőrprobléma: Tág pórusok |  Korcsoport: 25-34 |  Dátum: 2019. augusztus 30.

Vancsa

2019. június 24.

Még télen rendeltem ezt az arctejet. Elég sokáig használtam mert a hideg mindig kicsípi az arcom és ez a lemosó csökkentette a piros száraz foltokat. Tavasszal félretettem, mondván, hogy már nincs rá szükség, mivel ahogy kijött a meleg a piros foltok azzal a lendülettel el is tűntek. Áttértem a márka lemosó habjára (ezzel is meg voltam elégedve). Hétvégén nagyon leégett az arcom, este elővettem, hátha jó hatással lesz a fájó bőrömre. Reggelre teljesen csillapodott az égő, húzódó érzés az arcbőrömön.

Bőrtípus: Kombinált |  Bőrprobléma:  -  |  Korcsoport: 18-24 |  Dátum: 2019. június 24.

fdorottya

2019. április 17.

Nem szeretem az arcitszító tejeket. Őt sem szeretem. (ezért mondjuk nem a termék a hibás). Nem szárít, kellemes az illata, teszi a dolgát és kb ennyi.

Bőrtípus: Kombinált |  Bőrprobléma: Tág pórusok |  Korcsoport: 35-44 |  Dátum: 2019. április 17.

jeneinoemi1221

Bőrtípus: Zsíros
2019. március 11.

Nekem nagyon bejött. Épp azt nyújtja, akit egy arctejtől elvárhatok. Aki azt mondja nem tisztít eléggé, annak ajánlanám, hogy micellás vízzel vagy tonikkal törölje át az arcát előtte. Szerintem csodás, az illata sem zavaróan intenzív.

Bőrtípus: Zsíros |  Bőrprobléma: Pattanások (acne) |  Korcsoport: 25-34 |  Dátum: 2019. március 11.

mlleeliy

Bőrprobléma: Túlérzékenység
2019. január 15.

Este arcmosás után szoktam használni, mert a maradék sminket teljesen eltávolítja. Éjszakára rajtahagyom a bőrömön, reggel puha pofival ébredek. :)

Bőrtípus: Kombinált |  Bőrprobléma: Túlérzékenység |  Korcsoport: 25-34 |  Dátum: 2019. január 15.

SarandBogyo

2018. június 23.

Kicsit ódzkodtam a lemosótejektől, baromi sokszor az volt a tapasztalat, hogy csípte mindenem, nem csak a szemem, de a szám környékét is.
Ennek az illata nagyon finom. Jól esik vele lemosni a bőröm, de csak napközben szoktam használni ha tehetem, sminket egyáltalán nem viszi le, sőt néha úgy érzem hogy csak simogatja az arcom és nem takarítja le onnan a felesleges szennyeződéseket. Szembedörzsölve csíp, de ha átsuhanok a szemkörnyéken, akkor nincs szúrós érzet.

Csomagolását tekintve nagyon ízléses és minden leírás rajta van a palackon, a lejárati dátummal együtt.

Bőrtípus: Száraz |  Bőrprobléma: Vízhiány |  Korcsoport: 25-34 |  Dátum: 2018. június 23.

Csobanka

Bőrprobléma: Túlérzékenység
2018. április 4.

FRISSÍTÉS: ez a termék természetes és olcsó kivitele a clinique extra mild pumpás arctisztítójának. Aki szerette azt a "szappant" de kipattogzott tőle vagy csak kipróbálna vmi természeteset és magyart és jobbat szeretne, annak őszintén ajánlom. Sminklemosás után, húzódó bőrre vagy reggeli arclemosónak tökéletes. Így megérdemli az 5*-ot.

Szeretem használni. Egész jól leszedi a sminket de nem tökéletesen. Viszont semmilyen irritációt nem okoz és több lépéses arctisztításban méltán megállja a helyét. Mivel a szempillaspirállal nem bánik el (ezt tiszta, hideg vízzel szedem le! - loreálos) ezért nálam csak 4*-os de valószínűleg újra veszem mert ezekkel a paraméterekkel is magasan felül múlja a versenytársait (nivea tejes arctisztító érzékeny bőrre, lavera érzékeny bőrre szánt arctisztító).

Bőrtípus: Kombinált |  Bőrprobléma: Túlérzékenység |  Korcsoport: 25-34 |  Dátum: 2018. április 4.

senskin

2018. március 10.

Nagyon kecsegtető az összetétele, kellemes használni, de: Micellás vízzel is át kell töröljem az arcomat, anélkül nem jön le rólam az alapozó. A szememre nem teszem, tejet sose teszek rá, szóval, nekem kiegészítő lemosó tejként megfelelő. Sőt, még a micellás vizet is letisztítom magamról. Így jó, de önmagában nekem nem működik, mert különben marad fent még bőven smink rajtam . :)

Bőrtípus: Kombinált |  Bőrprobléma: Vízhiány |  Korcsoport: 35-44 |  Dátum: 2018. március 10.

hollieme

Bőrtípus: Zsíros
2017. december 16.

sos megoldást kerestem a natúr szappanoktól extrémen szétszáradt bőrömre, és egy kis internetes kutakodás után erre a termékre esett a választásom. fontos szempont volt, hogy natúr legyen, hiszen a szappanoknál is beváltak a természetes alapanyagok, csak az állagukkal volt problémám. ugyanennek a márkának az egyik hidratálóját is megvettem, és a csoda nem maradt el: a hámló, extrém száraz, repedezett arcbőrömet első használat után rendbe is rakták, sosem éreztem még ennyire hidratáltnak és kisimultnak a bőrömet. pattanásokat sem okoztak, sőt, másnapra csökkentették vagy teljesen el is tüntették az előzőleg kialakult csúnyaságokat. tökéletesen tisztít, és bár én nem használok erős sminket (alapozó, púder és társai), csak egy kis korrektort és szemceruzát, a micellás vízbe mártott vatta fehér marad utána. negatívum, hogy a használatuk óta nagyon zsírosnak érzem a bőröm (de valószínűleg "csak" visszaállt minden a rendes kerékvágásba, hiszen a szappanok használata előtt is mindig ilyen volt a bőröm, csak már elszoktam tőle), és az INCI sem tökéletes. mindezek ellenére 5 csillag, hiszen valóban tisztább a bőröm, és nem bántam meg, hogy erre a termékre ruháztam be. kutakodni fogok továbbra is, de ha nem találok alternatívát, akkor nagyon szívesen újra fogom vásárolni ezt az arctisztítót.

UPDATE: már lassan két éve csak ezt használom, és egy rossz szavam sem lehetett rá. eddig, hiszen megváltozott a HS-kozmetikumok külseje és néhány termék összetevője is. mikor az új csomagolású terméket (aminek a csomagolása egyébként nagyon klassz, remélem, hogy az utolsó negyedét is ki tudja nyomni a löttynek, mert a régi csomagolás pumpája erre nem volt képes) először használtam, egyből feltűnt az illata. én mindenből illatmenteset használok, nekem ez döntő szempont, így hivalkodónak éreztem a cukros illatát a krémnek. leellenőriztem, valóban raktak bele illatanyagot, ami a gyártó elmondása szerint természetes illatanyag, de hát ez engem nem igazán érdekel, egy natúr kozmetikumban nincs helye semmilyen illatanyagnak sem (főleg nem egy arclemosóban, amit kb. 1-2 percig használsz, utána lemosod). ellentmondásos számomra ez a dolog, hogy a természetességet és a vegyszermentességet reklámozzák, közben egy arclemosóba parfümöt raknak. nagyon-nagyot csalódtam a márkában, hiszen ~2 éve szinte az egész arcápolási rutinom HS-termékekből áll, de új arclemosó után kell néznem. -1*

Bőrtípus: Zsíros |  Bőrprobléma: Tág pórusok |  Korcsoport: 25-34 |  Dátum: 2017. december 16.

TimiK

2017. június 7.

Én is a reggeli arctisztító programomba építettem bele, arra hogy áttörülgessem vele az arcomat, arra tökéletes :) Leszedi az éjszakai krém maradványait és hidratálja a bőrömet is egyben. Egy fogmosás erejéig fenthagyom, majd virágvízzel áttörülgetem az arcomat és már készen is vagyok. Egész nap hidratált utána az arcom :)
Két hátránya van csak: Az egyik hogy nagyon-nagyon gyorsan fogy. Nemrég vettem, de már az egyharmada hiányzik belőle :( Pedig igyekszem takarékosan használni, mégis szükségem van 3-4 pumpálásnyira hogy rendesen áttörülgessem az arcomat vele. A másik az ára. Nem éri meg sajnos megvenni ilyen áron, ha ennyire gyorsan fogy...
Ezért ha elfogy, megpróbálok másik hasonlóan jó terméket keresni, de kedvezőbb áron.

Bőrtípus: Kombinált |  Bőrprobléma: Tág pórusok |  Korcsoport: 35-44 |  Dátum: 2017. június 7.

Hidratálók: Glycerin, Lactic Acid
Kémiai hámlasztók: Lactic Acid

Glycerin h 0 0

Korpaolaj, melyet a rizs korpájából sajtolnak ki. Zsírsavakban és természetes antioxidánsokban (elsősorban E-vitaminban) gazdag, illatmentes olaj. Könnyen felszívódik a bőrön, nem hagy ragacsos érzést maga után. A CosIng hivatalos funkció besorolása szerint emollinet hatású összetevő, vagyis puhítja, nyugtatja, simítja a bőrt, és segíti a krémek kenhetőségét.

Kaolin 0 0

A kaolin egy agyag szerű ásvány, melyet évszázadok óta használnak a kozmetikumokban elsősorban olajfelszívó, mélytísztító tulajdonsága miatt. Leggyakrabban mélytisztító és zsíros, pattanásos bőrre szánt arcmaszkokban találkozhatunk vele. A kaolin oldhatatlan fehér por, melynek kiváló felszívó tulajdonsága van és így képes a bőrt megtisztítani a felesleges olajtól és kosztól.

Kókuszolaj, melyet emolliens anyagként használnak a kozmetikumokban. Többnyire telített zsírsavakat tartalmaz, közülük is a legfontosabb zsírsava a laurinsav, melyből kb. 50%-nyit tartalmaz. Viszonylag magas a komedogén indexe (5-ből 4-es), így a pattanásokra hajlamos bőrűeknek érdemes kerülni, annak ellenére, hogy a benne levő laurinsav egyébként hasznos összetevő lehet a pattanásokat okozó baktériumok elleni harcban. Gyulladáscsökkentő és a bőr barrier funkcióját támogató hatása miatt jó hatással lehet viszont a száraz, sérült bőrre (forrás), az enyhe vagy közepesen súlyos atópiás dermatitis kezelésében például előnyösebb hatást mutatott, mint az ásványi olaj (forrás) illetve a Labmuffin kémikusa szerint hajra is az egyik legjobb természetes olaj, mivel szerkezetének köszönhetően jobban behatol a hajszálakba, mint a legtöbb más olaj így képes megelőzni a haj károsodását fésülés során.

Növényi eredetű emulgeálószer. Szintetikus zsíralkoholok keveréke, mely lággyá és könnyűvé teszi az emulziók textúráját. A C12-20 Alkyl Glucoside nevű összetevővel együtt MontanovL néven hatékony O/V emulgeálószert alkotnak.

Cukorból és kókuszolajból előállított bőrpuhító és hidratáló anyag. Sűrű, sárgás folyadék, melyet kíméletes tisztítókban és hidratálókban használnak.

Szőlőcukor és („sima”) cukor erjesztésével előállított természetes eredetű, Ecocert által is jóváhagyott sűrítőanyag, mely segít abban, hogy a folyós termék sűrűbb, zselésebb állagúak legyenek.

Tejsav, mely előállítható a tejből, bár a kozmetikumokban leginkább mesterségesen előállított verziót használnak. Az AHA-savak csoportjába tartozik, a bőr legfelső rétegére hámlasztó hatása van. Mint kémiai hámlasztó, a glikolsav után a második legtöbbet kutatott AHA, annál valamivel gyengédebb és valamivel nagyobb molekulaméretű összetevő. Hámlasztó tulajdonsága mellett a tejsav remek hidratáló is.

levulinsav sója. A CosIng hivatalos funkció besorolása szerint bőrkondicionáló hatású összetevő, a Truthinaging információ szerint pedig mikróorganikus hatása révén tartósítószerként is használatos a kozmetikumokban. Gyakori összetevője a mesterséges tartósítószerektől mentes natúrkozmetikumoknak.