HappySkin

Ár:   4490 Ft   Kategória:   Testápolók
Kiszerelés:   200 ml   Bőrtípus:   Minden
Lelőhely:   Müller, bioboltok, online   Bőrprobléma:   Túlérzékenység
Vedd meg online a Happyskin.hu-n 2690 Ft-ért megnézem

A krémet és az összetevőket feltöltötte: lillacstoth, Módosítva: 2016. június 14.

Kiszerelés:   200 ml
Lelőhely:   Müller, bioboltok, online
Kategória:   Testápolók
Bőrprobléma:   Túlérzékenység
Vedd meg online: Happyskin.hu, 2690 Ft

Ez a folyékony állagú testápoló egy mókás bevonatú üvegben került forgalomba. Kizárólag különleges és természetes alapanyagokból áll. Tartalmaz bio mandula-, bio babasszu-, bio jojoba,- és bio csipkebogyóolajat, valamint bio sheavajat, mangóvajat. A belerejtett áfonya por pedig nemcsak finoman színezi a terméket, hanem igazi vitaminbomba is.

Problémás bőrre is kiváló lehet. 3 éves kor felett ajánlott.

A termék mesterséges színezéktől, mesterséges illatanyagtól, parabénektől mentes.

VÁSÁROLD MEG

Ár: 2690 Ft , Eladó: Happyskin.hu
Fizetés: utánvétel, banki előreutalás, Szállítás:posta, PosataPonti átvétel

Tiria

zsofiszalay

2019. február 28.

Kislányom imádja a kinézete miatt és én is, hogy milyen jó hatással van a bőrére. Mikor szeles idő van rendszerint piros, száraz foltok jelennek meg a végtagjain, ez a krém pár használat után teljesen eltüntette őket. Kellemes natúr illata van, nagyon könnyen beszívódik. Biztos, hogy nem cseréljük le!

Bőrtípus: Száraz |  Bőrprobléma: Vízhiány |  Korcsoport: 35-44 |  Dátum: 2019. február 28.

Kira279

Bőrprobléma: Pigmentfoltok
2018. január 21.

Nagyon jó kis termék! Nekünk tégelyes van, könnyű használni. Sokadik alkalommal vesszük. Egy alkalommal zöldessé vált a krém pár hét után. A cég korrekt volt, vissza fizette az árát és ajándékot is küldött!!!
A kislányom extra száraz bőrére használjuk. Sokszor elegendő, de néha gyógyszertári gyógy kenőcshöz kell forduljunk, mert annyira ekcèmás lesz a keze. Természetesen nem a krémtől!!

Bőrtípus: Normál |  Bőrprobléma: Pigmentfoltok |  Korcsoport: 35-44 |  Dátum: 2018. január 21.

Sofia1

Bőrprobléma: Túlérzékenység
2017. április 25.

Felnőtt fejjel én is ezeket a gyerek termékeket használom. A Szurikáta azóta tégelyben van és nagyon könnyű kivenni belőle a krémet. Az összes Happy Skin terméket tégelybe kellene tenni hogy ki lehessen rendesen venni a tartalmát, mert a fiolás üvegekből nem lehet kiimádkozni a krémeket.
Nagyon jó kis krém, száraz, érzékeny, kipirosodásra hajlamos bőr nagyon hálás tőle.
Megint csak azt tudom mondani mint a többi Happy Skin termékekre: nagyon gyorsan elfogy és nagyon drága. Emiatt azért 5 csillagot adok, mert nagyon jó termék :)

Bőrtípus: Száraz |  Bőrprobléma: Túlérzékenység |  Korcsoport: 45-54 |  Dátum: 2017. április 25.

macika777

2016. június 26.

Nagyon könnyen beszívódik, mi télen és nyáron is nagyon szeretjük használni :) szépen hidratáltan tartja a gyerekek bőrét, és az ekcémájuk sem jön elő amióta ettől a krémtől nem száraz a kezük :)) Mi már többször újra vettük, és nem is váltanám le :)

Bőrtípus: Normál |  Bőrprobléma: Vízhiány |  Korcsoport: 25-34 |  Dátum: 2016. június 26.

Mizabella

2016. május 23.

Nem értek egyet Aquariusgirl hozzászólásával. Én régóta veszem ezt a kisfiamnak és nagyon elégedett vagyok! Elég érzékeny a bőre és ezen kívül eddig egy sem vált be, pedig sok NATÚR testápolót kipróbáltunk már... Az ára a többi piacon lévő natúr kozmetikumhoz képest egyáltalán nem drága, sőt, az egyik legmegfizethetőbb. Ár-érték arányban pedig merem állítani a legjobb választás!

Bőrtípus: Kombinált |  Bőrprobléma:  -  |  Korcsoport: 35-44 |  Dátum: 2016. május 23.

markusgina

Bőrprobléma: Túlérzékenység
2016. május 19.

A kisebbik öcsémnek vettem szülinapjara, mert nagyon érzékeny a bőre, es többször kijött az ekcéma nála :( ezt ajánlották többen is, ezert nagy reményeket fűztem hozza és meg kell mondjam nagyon nagyon bejött!!!! Amióta használja hetente 3-4x azóta nem szárad ki a bőre és az ekcéma egyszer sem jott ki neki! Ugyhogy mostantól csak ezt használja o is és mi is, mert az en bőrömet is nagyon jol hidratalja!!! :)

Bőrtípus: Száraz |  Bőrprobléma: Túlérzékenység |  Korcsoport: 25-34 |  Dátum: 2016. május 19.

Aquariusgirl

2014. augusztus 27.

Először is: szerintem semmi mókás nincs a csomagolásán. Valóban folyékony, de mikor a bőrre kerül nem akar felszívódni sehogy sem. Az én bőrömön úgy kell dörzsolni, h végre valamennyire eltűnjön, így el sem tudom képzelni, h egy kisgyereknél ezt hogy lehet elérni. Illata semmi, de ezt ugye nem várjuk egy bio terméktől. Őszintén szólva összekevertem egy híg testápolóval, így fogom elhasználni, mert egyébként szépek az összetevői, meg jó a hatása is. Újravenni egyébként nem a nehézkes használat miatt nem fogom, hanem a csillagászati ára miatt. 3 csillag, mert dörzsölni kell és drága.

Bőrtípus: Kombinált |  Bőrprobléma: Vízhiány |  Korcsoport: 45-54 |  Dátum: 2014. augusztus 27.

Antioxidánsok: Tocopherol
Hidratálók: Glycerin, Simmondsia Chinensis (Jojoba) Oil, Lactic Acid
Kémiai hámlasztók: Lactic Acid
Vitaminok: Panthenol, Tocopherol

Édes mandula olaj, amelyet bőrpuhító, emollient anyagként használnak a kozmetikumokban. A mandulaolaj könnyen a bőrbe szívódó, finom textúrájú olaj, amely puha és selymesen finom érzetet hagy maga után a bőrön. A mandula olaj tápláló és védő olaj, mely ideális az irritált és kiszáradt bőr regenerálására.

Damaszkuszi rózsavíz. A CosIng szerint kozmetikumokban illatanyagnak, bőrkondícionálónak és a bőrnyugtatónak használják, de ezen kívül a legtöbb forrás szerint tulajdonítanak neki még bőrfeszesítő, ránctalanító tonizáló hatást is.

Glycerin h 0 0

A babassu pálma magjából kivont vaj. A babassu olaj számos zsírsavat tartalmaz, többek közt laurinsavat, mirisztinsavat, palmitinsavat és sztearinsavat. Paula Begun szerint bőrpuhító hatással van bőrre, de még nem született olyan kutatás, mely azt biznyítaná, hogy más speciális tulajdonsága is van a bőrre.

Cetyl és stearyl zsíralkoholok keveréke. Zsíralkohol, melyet emulgeálószerként, bőrpuhító (emollient) és sűrítőanyagként (konzisztencia növelő) használnak a kozmetikumokban. A zsíralkoholoknak ellentétben a „normális” alkoholokkal (pl. ethylalcohol) nincs szarító és irritáló hatása a bőrre.

Enyhén sárgás színű, természetes zsír, melyet az Afrikában honos sheafából vonnak ki. Édeskés illatú, puha, krémes vagy kemény állagú is lehet. A kozmetikumokban kiváló bőrpuhító (emollient) összetevő és antioxidánsok (A-, E- és F-vitamin) gazdag forrása. A sheavaj ehető is, a kakaóvaj helyettesítőjeként néhány csokoládéban is megtalálható. Remek összetevő száraz, érzékeny bőr ápolására.

Jojobaolaj. Természetes növényi olaj, melynek a szerkezete nagyon hasonló az ember által termelt faggyúhoz (sebum). Kiváló összetevő a pattanásokra hajlamos bőr számára, mert képes csökkenteni a faggyútermelést az aknekezelésektől kiszárított bőrben (sokszor a túlszárítás nagyobb faggyútermelésre ösztönzi a bőrt). A jojobaolaj kiváló tisztító, lemosó összetevő is, ugyanis feloldja a fölösleges faggyút, és ezáltal vízzel lemoshatóvá teszi azt. Mind a zsíros, mind a száraz bőr számára remek emollient és hidratáló anyag. A fenti tulajdonságain túl Leslie Baumann a Cosmetic Dermatology című könyvében azt írja, hogy a jojobaolaj gyulladáscsökkentő és antioxidáns tulajdonságokkal is rendelkezik. További információ a jojobaolajról itt.

Panthenol eo I v 0 0

A pantoténsavnak  (B5 vitamin) kémiai szerkezetét tekintve az alkoholhoz hasonló formája,  B5 provitamin (a szervezet képes B5 vitaminná alakítani).  A kozmetikai iparban vízmegkötő (humectant), pőrpuhító (emollient) és nyugtató összetevőként használatos.  Allantionnal keverve enyhe égési sérülésre, nap által okozott leégés kezelésére is használják.

Tocopherol a I v 2 2

Tiszta E-vitamin. A tocopherol egy viszonylag ritkábban használt formája az E-vitaminnak, mert bár a bőrbe jobban felszívódik, mint a gyakrabban használt tocopheryl acetate, a boltok polcain kevésbé hosszan áll el.

Az E-vitamin egy zsírban oldódó vitaminféle, mely az egyik legjobb antioxidáns. Kutatások arra is utalnak, hogy védi a bőrt az UVB okozta károktól, segít a bőr védőrétegének fenntartásában. Remekül együttműködik az A-vitaminnal és a C-vitamminnal is.

Források: FutureDerm és Leslie Baumann: Cosmetic Dermatology

Cetearyl alkohol és glucose keveréke, amit emulgeálószerként és felületaktív anyagként használnak. Természetes emulgeálószer, melyet kókuszból és kukoricából állítanak elő és gyakran használják természetes kozmetikumokban.

Csipkebogyó olaj, ami kedvelt magas omega zsírsav tartalma (linolsav- 51%,olajsav - 20%), és regeneráló tulajdonsága miatt. Bár gyakori tévhit, hogy a csipkebogyó olaj C vitamint tartalmaz, mivel a csipkebogyó gyümölcsnek valóban magas a C vitamin tartalma, a C vitamin vízben oldódó, így a csipkebogyó (és semilyen) olaj nem tartalmazza. A csipkebogyó olajbanban olajban oldódó antioxidánsok találhatóak, például E-vitamin félék, és karotenoidok (A-vitamin elővegyületek), amik valószínűleg hozzájárulnak az olaj regeneráló tulajdonságához. (forrás)

A benzil-alkohol egy szerves vegyület, a legegyszerűbb aromás alkohol, mely bizonyos gyümölcsökben és teákban természetesen is megtalálható. Színtelen, kellemes, virágos illatú folyadék. Remek antibakteriális és gombaölő tulajdonságának köszönhetően a kozmetikumokban elsősorban tartósítószerként használt összetevő. Egyike annak a 26 illatanyagnak, melyet az Európai Biztosság potenciálisan allergénnek ítélt meg és melyet kötelező feltűntetni az összetevőlistán, ha bőrön maradó termékek esetén 0,001% feletti, lemosható készítményekben 0,01% feletti mennyiségben tartalmazza az adott kozmetikum (forrás). Jobb elkerülni, mivel kontakt allergiás reakciókat válthat ki.

Szőlőcukor és („sima”) cukor erjesztésével előállított természetes eredetű, Ecocert által is jóváhagyott sűrítőanyag, mely segít abban, hogy a folyós termék sűrűbb, zselésebb állagúak legyenek.

Tejsav, mely előállítható a tejből, bár a kozmetikumokban leginkább mesterségesen előállított verziót használnak. Az AHA-savak csoportjába tartozik, a bőr legfelső rétegére hámlasztó hatása van. Mint kémiai hámlasztó, a glikolsav után a második legtöbbet kutatott AHA, annál valamivel gyengédebb és valamivel nagyobb molekulaméretű összetevő. Hámlasztó tulajdonsága mellett a tejsav remek hidratáló is.

Gomba és baktérium ellenes hatású tartósítószer, melyet 0.6%-os vagy az alatti koncentrációban használnak.

levulinsav sója. A CosIng hivatalos funkció besorolása szerint bőrkondicionáló hatású összetevő, a Truthinaging információ szerint pedig mikróorganikus hatása révén tartósítószerként is használatos a kozmetikumokban. Gyakori összetevője a mesterséges tartósítószerektől mentes natúrkozmetikumoknak.