Bőrtípusok: bőrtípusok and kombinált

3.8
Hozzáadva 2016.06.17.by

lillacstoth

95 g

Ez a sampon ricinusolajat tartalmaz, ami köztudottan táplálja a hajhagymákat, segíti a hajnövekedést, és a haj szerkezetét is jelentősen javítja. A készítményben többek között csalán-, rozmaring-, fahéj-kivonatok, teafaolaj és méhviasz van, melyek rendkívül értékesek a hajnak és a fejbőrnek. A csalán-kivonat serkenti a fejbőr vérellátását, így erősíti a hajhagymákat. A rozmaring tisztítja a fejbőrt és élénkíti a vérkeringést. Az antiszeptikus hatású fahéjolaj és a teafaolaj a korpás fejbőrre is kedvezően hat. A méhviasz fényesíti a hajszálakat. A Zeusz szilárd sampon megoldást jelenthet a fejbőr problémákkal küzdőknek, továbbá segíthet a hajhullás megelőzésében.

A termék mesterséges színezéktől, mesterséges illatanyagtól mentes.

1 490 Ft-tól

2018.08.09. 13:15

Olvastam itt a véleményeket. Nagyon szerettem volna hogy Én azok közé kerüljek akiknek nagyon bevált ez a termék, de sajnos nem. Próbáltam többször hajat mosni vele, jól kiöblítettem. A hajtöveimnél nem is volt semmi gond, de a hajvégeim összeálltak tincsekbe mintha zsíros vagy inkább még vizes lenne a hajam. Vártam két hajmosás között 4-5 napot is. Nem mondanám pénzkidobásnak, mert remek összetevői vannak csak nekem nem vált be. Én bátran mondom ha gondolkozol ezen a terméken próbáld ki nyugodtan! Mindenkinek más válik be! :)

2017.12.18. 08:19

Az tök jó, hogy természetes anyagokból van, de nekem ez az ecetes öblítgetés nem játszik. Így is minden hajmosáskor kétszer öblítem a hajam a balzsam miatt, nem hiányzik még plusz egy tortúra :D Anélkül meg ilyen fura viaszos réteget képez a hajon, és olyan, mintha nem is mostál volna rendesen hajat... A sampon az tisztítson már, szerintem ez nem nagy elvárás...

2015.09.03. 16:17

Nagyon sokat vártam ettől a szappantól, de úgy látszik, a fejbőröm egyszerűen nem bírja a szappanokat. A hajam szép lett a használata után, de ettől ha lehet még jobban hullott, csak mert szappan. Hirtelen ötlettől vezérelve kipróbáltam arclemosónak, mert eléggé kivirágzott az arcom, érdekes módon csak az egyik oldala, és ez használt a legtöbbet. Igaz, hogy eléggé szárít, de akkor segített valamennyire normalizálni a helyzetet. Az árát viszont sokallom, mégiscsak egy szappan.

2015.04.02. 19:13

Anyukám tapasztalatait tudom leírni, mert nekem eddig sajnos egyik szappansampon sem vált be! Anyunak viszont ez egy csodaszer volt. Nagyon zsíros volt a haja, 2 naponta mosta. Mellette hullott is rendesen... 1 szappan használata után megállt a hajhullása... Közel 1 éve használja, már csak hetente egyszer mos hajat, eltünt a zsírosság, a hajhullás, helyette babahajak jelentek meg. Illetve nagyon dús lett a haja! Pedig semmi mást nem használt csak ezt! Ő még ecetes öblítést sem alkalmaz. Ja és 63 éves.... Mindenki dicséri a hajkoronáját! Ezért akár 6 csillagot is megérne. :)

2014.07.03. 10:52

Nekem bevált és nagyon elégedett vagyok ezzel a termékkel. Az árát sem sokallom, mert eddig is egy hasonló árkategóriás sampont használtam a hajhullásom miatt. Egy hét használat után hajam szinte új életre kelt. Megszüntette a hajhullásomat és hajam a régi fényét is visszanyerte. Persze az első használat során én is meglepődtem, hogy olyan érdekes állaga lesz a hajamnak tőle, de a citromleves öblítés megoldotta.

Utoljára szerkesztve: 2014.03.15. 15:35 - 2014.03.15. 15:34

Nagyon tetszettek az összetevők,a leírás,ezelőtt használtam már szappansampont és az tetszett.Három hétig használtam.Már az első mosásnál nagyon rossz volt,de azt hittem én tehetek róla.Próbáltam még több ecettel leöblíteni,kevesebbet várni két hajmosás között stb..de semmi nem segített.Három hét alatt legalább ötször-hatszor használtam,három hét után hajléktalan-szagom volt,és szörnyű korpám,mert a szappant sehogy sem lehetett lemosni a fejbőrömről.Továbbá a hajvégeim meg kiszáradtak és gubancosak voltak.Nagyon akartam,hogy működjön.:(