Ér annyit egy C-vitaminos szérum, mint egy C-vitaminos étrendkiegészítő?
annapanni
Head and Shoulders Apple Fresh korpásodás elleni sampont üde almás illatal. Egy tiszta és friss illat ami hosszan tart.
Kiszerelés: 400ml és 200ml
2025.03.23. 07:54
Sokáig használtuk a korpásodás ellen. Igazából azóta van rendben a fejbőrünk, amióta nem használjuk.
2025.03.19. 20:40
Egyébként szerintem az egyik legjobb sampon a piacon. Nagyon sokszor használtam már ezt, rengetegszer visszatérek. Csak nem talàlok ettől jobbat. Nem korpásodik, nem szárít. Jól tisztít.
Utoljára szerkesztve: 2024.12.15. 13:57 - 2024.12.12. 00:30
Nagyon zsírosít ez a sampon, nekem maximum 48 órát bírta a hajam miután megmostam vele. A sok szilikon miatt ami benne van másnapra kiült egy vastag zsír réteg a hajamra, ami nem normális. Rájöttem, hogy annyira küzd ez a sampon a zsirosodas ellen, hogy kiszárítja a fejbőrt és emiatt szinte azonnal zsíros lesz. Viszketés ellen viszont jó, pedig nincs korpám. Leváltottam, már nem használom ja és eszméletlen módon kiszivja a hajfestéket a hajból.
2023.02.13. 20:24
Jó az illata és jól tisztít. Kényesebb hajra érdemes plusz balzsamot használni.
2023.01.16. 10:13
A férjem kedvence. Nagyon jó az illata és jól tisztít.