Lelőhely: Drogériák, hipermarketek

3.2
Hozzáadva 2021.07.15.by

kathybug

250 ml és 400 ml
  • tisztítja a hajat és a fejbőrt
  • megszünteti a haj korpásodását
2000 Ft és 2300 Ft-tól

Utoljára szerkesztve: 2024.12.16. 14:33 - 2024.12.16. 14:30

Ezzel valamit bravált a gyártó, mert eddig selymes, tiszta hajam volt tőle, ami még a melírozott hajam sárga tónusán is javított. Most küzdök egy hatalmas kiszerelés rakás szerencsétlenséggel, amitől már másnap a reggeli fésülködés során olyan a fejem mintha 7 napos lenne, zsíros, úgy marad ahogy fésültem, a kezem is csupa wax réteget kap. Ápolatlan hatást kelt, hiába próbálkozom, nem javul a helyzet. A fodrászatban más vendég is panaszkodott rá, hogy szintén otthoni használat során ezt vette észre ugyanennél a terméknél. Továbbadom a családban, 1 próbát megér, mert hátha nagyon száraz hajra el lehet használni..soha többet nem veszek, ha nekik ez így jó, hogy valamit, ami eddig rendben volt elrontani, akkor tegyék!😡

2024.12.08. 13:10

Jól tisztít, nem irritálja a fejbőrt.

2024.07.11. 09:26

Rettentően szárít ......Pedig viszketésre nem lenne rossz ,de hajam hossza ,mint a seprű tőle

2022.12.10. 21:05

Tinédzser korom samponja, nem hiányzik. Az illatát szerettem, anyukám mindig ezt vette. Nekem zsírosította a hajamat, és a korpa ellen sem volt tökéletes, drogériában is vannak jobb samponok.

2022.10.25. 00:41

Korpásodás elleni samponok közül amiket próbáltam a legjobb illatú, sima samponokkal összevetve átlagos illatú. Nekem bevált és árát tekintve is jó. Pluszpont, hogy nekem könnyebben kifésülhetővé teszi a hajam. Negatívumként csak annyit tudok írni, hogy heti 1 helyett 2x kell hajat mossak, mert hamarabb zsírosodik a hajam.

2022.07.15. 06:28

Naturland szalicilsavval kombinálva nagyon jól megszüntette a korpásodást. A teljes hatásig nekem is kellett egy kis idő, illetve tényleg gyakrabban kell mellette hajat mosnom, de örülök, hogy nem viszketek, és nem korpás a hajam.