Elmeny hasznalni, mert nagyon kellemes illata van. Engem hatarozottan az Iceberg Twice parfum illatata emlekeztet, tinikorom kedvencere. Olyannyira, hogy elgondolkodtam, veszek egyet. Vegul ugy dontottem valoszinuleg mar nem olyan lenne magamon, inkabb nem kiserletezek, de hajmosasnal elvezem a nosztalgiat. Nem marad meg tartosan, en szaritas utan mar alig erzem az illatat a hajamban, masnapra meg aztan semmi nem marad belole, de jol van ez igy, elvegre ez egy hajbalzsam. Es annak is szuper egyebkent. Az allaga eleg suru, inkabb pakolas-szeru, ezert nem kell belole sok, meg az en nagyon hosszu hajamra sem. En szeretem tovabb hatni hagyni a javasoltnal, es zuhanysapit is huzok a balzsamos kontyomra. Igy 10 perc utan nem sok mindent kell leobliteni, mert felszivodik.A hajam utana illatos, puha. Szoval a hatasa is jo. En mindig hasznalok a vizes hajamra tovabbi apolokat, igy nyilvan nehezebb ertekelni a balzsamokat, pakolasokat. Azt szoktam nezni ilyenkor, hogy leoblitesnel milyen erzes a hajam. Ha kemeny, szaraz, csomos, akkor nyilvan nem jo termeket hasznaltam. Ennel nem olyan szuperpuha tapintasu a vizes hajam, vagyis nem mindig. Neha kevesnek erzem. De tobbfele pakolasom is van, igy valtva hasznalom azokat ezzel a balzsammal es igy teljesen elegedett vagyok. Plusz a hajban marado apolok szaritas elott, na meg hajolaj, igy egeszseges, fenyes es hosszu hajam van. Ujravennem, es kivancsi lennek a csalad tobbi tagjara is.