Újdonság: Vichy Liftactiv Collagen Specialist 16 Arcápoló Szérum
Morci
Laboratóriumi körülmények között előállított és ellenőrzött henna őrleményből és más természetes anyagokből előállított színező krém. Megvédi haját az agresszív ártalmaktól, tartást ad neki, színe élénk és selyemfényű lesz. Az ősz hajszálakat is megfesti. Nem tartalmaz hidrogénperoxidot és ammóniát. A krém elkészítést nem igényel, csak jól fel kell rázni. A mélyebb árnyalat elérése érdekében a megmosott és gondosan megszárított hajon hagyja rajta a krémet több órán át.
Utoljára szerkesztve: 2017.04.12. 13:24 - 2017.04.12. 13:22
Sötét mahagóni használtam, szép lett tőle, csak hamar kopik. Nekem jobban bejött mint a por állagú. Csak azért adok négy pontot mert gyorsan kopik.
2016.09.30. 13:45
Három flakonnal fogyott el, ( így érte meg árban megrendelni ) , nincs több esélye nálam. Az összetevők miatt választottam, azzal semmi baj, az illata is kellemes. Viszont nem fedi be az ősz hajszálakat, és a haj tövét sárgásra színezi. Egy hajmosás után ledobja a haj. 1 pontot adok az összetevők és az illat miatt, de haj színezésre alkalmatlan. Maradok a por állagú hennánál.
2015.02.24. 11:47
7 éve ezzel festem a hajam (rézvörös), egyszer tettem a Venita színezőjére kitérést, amikor huzamosabban nem volt elérhető az árnyalatom, az valami borzalom volt. Nekem a port többször sem sikerült jól kikeverni, így maradtam ennél. Sötétszőke-világosbarna alapból a hajam, a rézvörös nagyon természetes hatású rajta és tényleg vörös, nem csak a fénye. Egy csillagot levonok a macera miatt, a férjem szokta felkenni, egyedül magamnak nem tudom, mert könnyű kihagyni 1-1 részt. Törölközőszáraz hajra kell felvinni, folpack, rá egy vastag kötött sapka és 4-5 órát rajta hagyni. 2 havonta a lenövés miatt festjük újra, a szín addig csak minimálisan kopik. Hiába van a leírásban, hogy 20 perc után le lehet mosni, szerintem érdemes órákig hagyni hatni a hennát, sokkal tartósabb lesz és csak minimálisan lesz mélyebb a szín!
2013.12.30. 20:28
Amíg kevés ősz hajszálam volt, elégedett voltam a hajszínezővel. Szép, egészséges, fényes volt a hajam, a sötét mahagóni árnyalatot használtam. Az ősz szálak vörösek lettek, de ez még külön jól is nézett ki. Amikor komolyabban őszülni kezdtem,(csak elől) már fura hatást keltett. Ezért a mahagóni és a fekete színezőt egymás után használtam, így befogta az ősz szálakat is, az eredmény sötétbarna volt, festés után az első héten jól is nézett ki. A fekete azonban hamar lekopott és az ősz rész orangutánszínű maradt, nem is beszélve arról, hogy így az ára sem volt kedvező. Kipróbáltam azt is, hogy indigót kevertem a sötét mahagóni színű krémbe - az első két mosásig remekül nézett ki, aztán az ősz rész vörösre kopott. Végül átálltam Henna Plus hajfestékre, ami persze vegyi hajfesték, : ( de teljesen befogta a hajam, szép, mindenhol egyszínű és nem kopik.
2012.08.21. 07:47
Én is nagyon szeretem egyrészt az egészséges összetétele miatt, másrészt pedig azért mert természetes színt ad a hajnak és nem kopik le olyan gyorsan mint a vegyi festékek. Összetételénél fogva kítünően ápolja a hajat és az ősz hajszálakat is lefedi ami egyben melír összhatást ad. Egyszóval megéri az árát. :)
2012.08.10. 06:56
Ebben gyakorlatilag nincs is henna. Használjátok inkább a por verzióját, pár perc munkája kikeverni forróvízzel, darált kávéval, kicsi ricinussal, egyéb olajokkal. Nagyobb mennyiséget kaptok és a hajatok is jobban jár:).