Flederkatze
A Fytofontana Aloe Vera spray használata a bőr mindennapos ápolására javasolt,valamint külnösen ajánlott a bőr rendkívüli igénybevételekor a problémás bőrfelület ápolására, ennek megelőzésére. A Fytofontana Aloe Vera spray nyugtat, védi és hidratálja a bőrt borotválkozás és szőrtelenítés után, segíti és védi a bőrt az apró mindennapos sérülések esetén.
2021.09.27. 11:46
Kicsit csípi a szememet, de azon kívül lenyugtatja a bőrömet, kevesebb tőle a piros foltból.
2020.06.05. 11:57
Kislányom most 3 éves és már szobatiszta, de sajnos a nuncija sokszor nagyon piros volt.Először gombásodás elleni krémet adott rá a háziorvos de semmi nem tötént. Aztán Locoid szteroidos krémet de nem sokat javított. A húgom mondta h veszteni való nincs már, próbáljuk ki.Naponta 2x azaz reggel és este befújtam a kicsinek és EL SEM HISZEM HOGY 2 NAP ALATT MINTHA MI SEM LETT VOLNA. Teljesen eltunt a pirosság. Ez nagyon tud valamit!!!! Minden pénzt megér!!!!!
2018.03.24. 09:47
Kiütésekre, hámlásra, kisebb sebekre és kirepedezett bőrre használtam, nekem bevált és nagyon sokáig elég.
2017.12.18. 20:40
Szintén szülés után használtam a gátsebre, csodát tett! Később más sebekre, sérülésekre is kipróbáltam, enyhíti a lüktetést, gyulladást és nagyon hamar gyógyítja a sebeket. Szétnyomkodott pattanások nyomaival is csodát tesz. Nagyon kiadós a flakon, sokáig elég.
2015.07.24. 17:02
Szülés után ajánlották,hogy próbáljam ki a gátsebre és először a másik típust vettem ami itt az oldalon is szerepel és nagyon jó értékelése van és tényleg nagyon jó volt de mikor kifogyott ezt a fajtát sikerült vennem és ez még annál is jobb!Nagyon sokat segített!Ajánlom bátran!!!