Lelőhely: Parfümériák, online

Illatcsalád: virágos-zöld

Illatjellemzők: citromos jegyek, gardénia

16 580 Ft, 24 370 Ft és 29 020 Ft-tól

2023.01.29. 15:12

Én Veronában ,az idegenvezető hölgy ezzel volt befújva júniusban,szerelmes lettem belé! A férjemmel ezen az úton ismerkedtünk meg,szóval azóta is mindig van a polcomon!!!

2022.09.11. 06:52

Nagyon kellemes,finom illat.Itteni vélemények alapján vakon vásároltam.Nekem tetszik,de szerintem nem tartós illat,nem érezhető sokáig,nekem senki nem jegyezte még meg amikor ezzel vagyok befújva.

Utoljára szerkesztve: 2025.02.05. 08:06 - 2022.03.09. 15:08

Nagyon finom, elegáns, ízléses illat. Őszintén szólva nekem semmitmondó, abszolút felejthető, DE!!! mikor ezzel vagyok befújva, konkrétan 10-ből 7 férfi hangosan beleszippant az aurámba és megjegyzi, hogy "húúúú, de finom a parfümöd". Csak ezért használom..... nem magamnak, hanem másnak..., csak hogy másnak is jó legyen:D:D

2021.09.16. 20:10

Most ertem haza egy uveggel. Nagyra ertekelem ezt a markat, ez a kovetkezo aldozat. Nagyon extravagans, de nem tolakodo vagy harsany. Citrusos, kesernyes, tavolsagtarto bar nem rideg. Tartok tole, hogy nagy hidegben nem fog olyan jol mukodni, mint mondjuk tavasszal. Nagyon tartos, a boromon orak mulva is latszik, hol landol, annyira olajos. Van rahedli parfumom, ezeket ugy hasznalom, mint az aktualis hangulataim, celjaim vagy tetteim kifejezodesei. Hiszek az illatok erejeben. Van a jokedvu, a komoly, a sebezheto, a konyortelen, a nyugodt, a lotyo, a nagyobbacska halacska(most mondjam azt h capa?)..... Sorolhatnam. Ez a "most jottem az elit negyedbol, azt se tudom jodolgomban mit csinaljak" - tipusok kozott kap helyet.

2021.07.15. 10:02

A sima Jour tetszik de ebben a változatban van egy összetevő ami nekem orrfacsaro. Bőr? Nem látom az összetevők között mégis ehhez hasonló, ugyanez van a Galop de Hermesben amitol felkavarodik a gyomrom.A Jour után nem ilyen illatvilágot vártam. De 2 csillag mert nem tucat.

2020.07.20. 11:50

Sosem véleményeztem még parfümöt úgy, hogy csak éppenhogy kipróbáltam a drogériában.A reklámja fogott meg leginkább, ami nagyon titokzatos számomra. Alig vártam, hogy megszaglásszam.Ez az illat gyönyörű és vadító, semmihez sem fogható. Rendkívül különc.Négy órával ezelőtt fújtam a csuklómra, de még mindig ugyanúgy jelen van. Már ruházok is be egy 50 milisre.