Bőrtípusok: bőrtípusok, normál, and kombinált
Hidratáló krémek

Hozzáadva 2022.09.26.by

cwfan

50 g

2022-ben megújult összetétel!

Táplál és segít helyreállítani a bőröd nedvességtartalmát. A fehérliliom antioxidánsokban gazdag, segít semlegesíteni a szabadgyököket. A paradicsom bőséges flavonoid és alfa-hidroxi sav (AHA) tartalmának köszönhetőn, támogatja a bőr természetes regenerálódását.

• Érzékeny bőrre is
  • AHA savval
  • Nem tartalmaz alkoholt és parabéneket.

2024.01.24. 09:57

Azt írja, hogy érzékeny bőrre is, de sajnos nekem csípett és vörös lett az arcom. Odaadtam anyukámnak, ő elhasználta. Illata és állaga is kellemes, sajnálom, hogy az érzékeny bőrre nem volt jó választás.

2022.12.08. 05:48

Én megszoktam az illatát, és gyorsan el is tűnik. Reggelre puha az arcom. Ha valaki egyszerűbb, olcsóbb éjszakai hidratálót szeretne, erre a célra tökéletes.

2022.08.04. 11:30

Kombinált bőröm nagyon szereti ezt a krémet. Valóban erős illata van, ami nekem nagyon bejön és szeretem, de akinek a bőre nem bírja az illatanyagokat, az nem fogja szeretni ezt a krémet. Viszont a zsírosodásra hajlamos T-vonalamban sem lesz nehéz "vakolat" érzésem reggelre, hanem egységesen puha az arcom. Egy szóval én ajánlom!

Utoljára szerkesztve: 2022.01.22. 07:14 - 2022.01.21. 22:37

Nagyon bíztam benne, mivel a márka több terméke nagyon jól teljesített, és baráti az ára is. Hát nem újravevős... Könnyű állagú jó illatú krém egy nagy nehéz kübliben olcsó műanyag kupakkal.De ami miatt csalódott vagyok, hogy nem volt semmi különös hatása. Könnyen kenhető, gyorsan beszívódik, mégsincs hidratált érzete a bőrömnek. Reggelre a t-vonalban olajos érzetű. Nem ébredek üdébb bőrrel, mint ha nem kenem fel.Most fog elfogyni az első adag, de elvesztegetett időnek érzem ezt a krémet, méltatlan a márkához...

2021.09.13. 20:59

Pár évig használtam éjszakai krémként, a kombinált bőröm szerette. Könnyed állaga van, a bőröm mindig nagyon gyorsan 'beitta' és nem zsírosított. Elég erős (és felesleges), de számomra kellemes illata van (valahogy olyan megnyugtatóvá vált, ahogy rendszeres része volt az esti készülődéseknek) ami az érzékeny bőrömet meglepő módon nem irritálta. Jó volt, de ár-érték arányban a NMF százszor jobb és az összetevői is szebbek, így mostmár nincs helye a rutinomban.

2021.04.07. 14:09

Szeretek kísérletezni, de rendszeresen visszajárok hozzá. Viszonylag könnyű állagú, nem zsíros, ennek ellenére nagyon jól táplálja a bőröm, és kifejezetten kellemes érzés a bőrömnek. Reggel kimondottan selymes bőrrel ébredek vele. Magában is használom, de néha felütöm 1-2 csepp Aromax Beauty szérummal. Nem csodaszer, de megbízható, kellemes termék. Az ár/érték aránya kiváló.