Húsvétolás Lush módra – vidám csibék, mókás nyuszik lepték el a Lush polcait
NadjaBlue
72 órás hidratáló hatású, ceramidokkal dúsított krém.
2024.06.13. 09:06
Szuper kis krém! Az én bőröm alapvetően zsíros, így csak éjszakára használtam, de már az első alkalom után látványosan szebb,kisimultabb, puhább bőrképet eredményezett reggelre!Az illata valóban nem a legjobb, de büdösnek nem mondanám. Inkább kicsit ciromos, természetes illatú. Ez az ára a parfümmentességnek, de sztem az egyéb jó tulajdonságai mellett ez abszolút elfogadható. Az ára borsos, én nagyon akciósan jutottam hozzá - így ár/érték arányban 5 csillagos!
2023.02.09. 20:44
Nagyon kellemes állagú krém, de az én kombinált bőrömnek túl sok volt, nehezen szívódott fel. Éjszakára használtam, a bőröm puha selymes érzetű lett tőle.
Utoljára szerkesztve: 2022.01.11. 23:26 - 2022.01.11. 23:25
Éjszakára használom, nappalra pedig a Cosrx hyaluronsavas hidratálóját, ezek ketten olyan szépen helyretették az - ebben a téli időben újabban rettenetesen száraz - bőröm. Olyan a szemkörnyékem, mint amit kivasaltak (csak kezdeti finom vonalakkal rendelkezem, de akkor is). Az egyetlen kifogásom ellene, hogy igencsak drága, és nagyon gyorsan fogy, de el tudom képzelni, hogy ennek ellenére újravegyem, annyira jó hatással van az arcbőrömre.
2020.07.13. 11:15
Egyetlen termékminta alapján értékelni talán nem fair, mert lehet hogy hosszú távon fejti ki hatását, de én most mégis megteszem, mert eszem ágában sincs megvenni a nagy kiszerelést és kivárni az eredményt. Nagyon sok jót hallottam erről a termékről, ráadásul olyan szép összetevői (is) vannak, így nagyon kíváncsi voltam, de rögtön egyértelmű lett, hogy a kettőnk kapcsolata nem fog működni, mivel ez egy elég nehéz krém. Mármint kenni is nehéz és a bőrömön is nehéz érzetet hagyott, alig akart beszívódni. Persze, itt ki kell hangsúlyozni, hogy a holika honlapja szerint inkább vízhiányos bőrre ajánlott (de télen minden típusnak jó választás), az én bőröm meg inkább zsírosodásra hajlamos, szóval talán emiatt sem akart beszívódni, de ettől függetlenül a nehezen kenhetőség és a vastag érzet mindenképpen negatívum. A másik nagy negatívum az illata. Tök jó, hogy nincs benne parfume, hanem inkább illóolajokkal próbálták ezt megoldani, de a végeredmény szerintem büdös lett. Aról meg már inkább nem is beszélek, hogy másnapra elkezdtek előbújni az eddig remekül karban tartott pattanásaim...
2018.03.16. 08:01
Nekem bejött. Intenzív, dús hidratáló, hosszútávú hatással. Egy nagyon jó alapkrém, jól lehet rá sminkelni is.
2017.11.13. 17:24
Én nagyon szeretem a Holika Holika termékeit, így örömmel próbáltam ki ezt a terméket is. Illatra kellemes, a textúrája is megfelelő, viszont enyhe ragacsos érzetet hagyott maga után, amit én egyáltalán nem szeretek, ezért kapott tőlem 4 csillagot.