Bőrápolási rutin tavasszal: Könnyebb formulák és frissítő hatású termékek
erynis
Ápoló fátyolmaszk, ami hosszantartó hidratálást nyújt.
Ez egy krémszerű, mélyhidratáló, ceramidos maszk. A ceramid megvédi a bőrt, és megakadályozza, hogy a nedvesség elpárologjon.
2018.12.20. 15:42
Ajándékba kaptam és nagyon sokáig tartott mire eljutottam oda, hogy legyen 20 nyugodt percem, hogy kipróbálhassam. Nagyon meglepődtem, mert ez volt ez első fátyolmaszkom, így nincs is összehasonlítási alapom. Amit tapasztaltam: Könnyen kezelhető, felhelyezhető, és a helyén is marad, pedig nem feküdtem és relaxáltam vele, mint terveztem, hanem csináltam a teendőim. Sokkal krémesebb és selymesebb, mint feltételeztem, hogy lesz, olyan, mintha tocsogna a krémben. Nagyon kellemes állagú lett utána a bőröm. Tényleg rögtön hidratál és szemmel láthatóan szebb lesz a bőröm utána. Valahogy kisimítja a bőröm, telített, és puha lesz. mivel nem volt tapasztalatom a használatáról nem használtam utána semmit, csak ezt a maszkot este az esti rutinom végén. Szerintem fogok még venni maszkot , megtetszett, és a hatása is jó.
Május 23-24-én az MVM Dome ad otthont az év legnagyobb beauty eseményének.
Szépségtippek, hogy tündökölj az oltárhoz vezető úton.