Bőrproblémák: bőrproblémák and tág pórusok
Hidratáló krémek
BB Krémek
Sminkek arcra
Lelőhely: Drogériák, online

Holika Holika Sweet Cotton Pore Cover BB SPF30 / PA++

4.2
Hozzáadva 2018.05.28.by

svivko

Ez a BB-krém úgy oszlik el a bőrödön, mint a vattacukor az ujjad hegyén; kitölti az egyenetlenségeket, és közben mégis könnyed, légies. Finoman eltünteti a tág pórusokat. Édes, imádnivaló vattacukor illattal!

• A pamut kivonatnak köszönhetően a felesleges faggyút felitatja, és a bőrt photoshop hatással szépíti.
  • A lótuszvíz pedig kezeli a kitágult pórusaid.
  • A noni kivonat óvja bőrödet a külső behatásoktól, mint a por , miközben feszesíti azt.

2 árnyalatban kapható

Utoljára szerkesztve: 2020.05.09. 20:01 - 2020.05.09. 19:59

Valami elmebeteg módon vágytam még rá anno, nem tudom megmondani, hogy igazából miért. Először az tűnik fel, hogy egyáltalán nem folyós, sőt inkább mousse állagú termékről van szó. Van benne valami szilikonosság, mint a pórus "eltüntető" primereknél. A finishe matt. Én elég nehéznek éreztem a viselését, még úgy is, hogy kevesett vittem fel belőle, viszont pozitívuma az, hogy jobban fed, mint egy átlagos bb krém (szerintem a koreaiak szeretnek mindenre ilyen feliratot rakni, csak mert van benne valami plusz bőrápoló). Nem szárít és pattanásokat nem okoz. A végeredmény mennyiségtől függően ugyan, de gyakran maszkszerű. Ami pedig a legroszabb benne, hiába simít ki minden egyenetlenséget, hogy elmozdul, még púderrel is. Nagyon. Felteszem és ha nem nyúlok hozzá a bőröm tökéletes, de isten őrizz, hogy egy újjal is megérintsd mert akkor egy hatalmas folt fog éktelenkedni az arcodon. Szerintem ez pont a szilikonnak köszönhető, így az előnye a hátrányába fordul. Megérhet egy próbát, mert lehet más bőrén máshogyan viselkedik, de én nem szeretem.

2018.01.26. 22:32

Szerettem, mert nagyon puhává tette a bőröm. Közepesen fedett és kellemes érzetet hagyott a bőrön. Az ára is nagyon jó, ár érték arányban több mint megérte.Bár már rég nem haszánáltam és a tökéletes alapozóm egy másik Holika Holika termékben találtam meg, így is jó benyomásom van róla.

2018.01.01. 21:07

Pár kommenttel lejjebb sajnos azt olvastam, hogy megszüntetik a gyártását. Nem kell ellenőriznem a hír igazát, mert pont a mai nap próbáltam volna újrarendelni, de nem rendelhető.Kicsit félrecsúszott a sminkes fiókban, ugyanis találtam egy számomra sokkal megfelelőbb BB krémet. Most, hogy egyik alkalommal újra előkerült viszont nagyon soknak éreztem a fedését, az árnyalata azonban tökéletes, az illata is kellemes.Újravettem volna, de ezúttal (is) sajnos így jártam.

2017.09.12. 23:33

Nagyon érdekes bb krém ez, jóval nagyobb a fedése, mint az itthon drogériás bb krémeké. Sajnos azonban önmagába, az egész arcon nem tudtam használni, mert nagyon természetellenesnek tűnt, kiemelte a száraz részeket, egy pár óra alatt pedig szinte leolvadt a T-zóna vonalában.Ráadásul volt egy nagyon fura, szürkés (ezüstös?) beütése is, amit csak természetes fényben lehetett látni, de akkor elég nyilvánvalóan:D Ennek ellenére azonban rendszeresen visszatérek hozzá és korrektorként használom (kis mennyiségben nem látszik a szürke árnyalat) az erős fedése miatt.

2017.09.08. 10:16

Jaj de imádom ezt a bb krémet. A legszuperebb, amit valaha próbáltam :) Majdnem sírva fakadtam, mikor megtudtam, hogy beszüntetik :( Mindkét árnyalatot próbáltam és valóban eléggé világos árnyalatok. Nekem a 2-es passzol jobban a bőrszínemhez. A fedése tökéletes, szépen takarta a pattanásokat, pigmentfoltokat és tágabb pórusokat is. Több rétegű hidratáló és fényvédő fölé alkalmazom, a finise nem teljesen matt, de engem nem zavar. Jobban szeretem a bőrfényt, mint a csont szárazra púderezett arcot. Azonban megfelelő púderrel tényleg a nap végéig lehet mattítani. Pattanást nem okozott és nem is emelte ki a száraz részeket. Egyszóval imádat :)

2017.07.19. 09:27

Nekem nagyon tetszik, hogy a termék egyfajta puderes finish-t eredményez. Meglepően tartós és a színe is szép, nem lesz sárgás színű az arcbőröm. Az ára mindenképp nagyon baráti. Az egyetlen negatívuma talán, hogy a "02-natural beige" árnyalat,- pedig elvileg ez a sötétebb kivitel - is kissé világos nyáron a bőrömnek.