Szérumok, Kezelések

Holika Holika Wine Therapy Sleeping Mask # Red Wine

4.4
Hozzáadva 2015.03.23.by

necra

Vörös bort tartalmazó ránctalanító éjszakai pakolás

Utoljára szerkesztve: 2019.08.05. 14:07 - 2019.08.05. 14:05

Régebben volt egy kis dézsám ebből a gélből, az első pár napban egész szép is lett a bőröm tőle, de egy idő után semmi extrát nem tapasztaltam. Az alkohol miatt később nem vettem újra, de egyébként nem szárította a bőröm, sőt, az arcom hámlásán picit segített is, ha eleget kentem belőle. Viszont enyhén viszketett utána a bőröm, amiben nagy eséllyel az alkohol a ludas. Egyébként az illata tényleg isteni, a csomagolása is cuki.

2019.04.10. 15:54

Megtetszett a csomagolása, elolvastam róla az itteni véleményeket és vásároltam egyet. A lehető legjobb döntés volt, az illata isteni és a hatása is kiváló. Nem nagyon szoktam éjszaki arcpakolást használni, de ez annyira megtetszett, hogy biztos újra veszem amint elfogy, igaz az nem mostanában lesz amilyen sok van a dobozban. Az állaga furcsa zselés, de a mellé adott kis lapáttal könnyedén kiszedhető a dobozból és a felkenése is egyszerű. Reggel mikor felkelek pihe puha hidratált arccal ébredek.

2019.03.22. 09:50

Annyira szerettem volna szeretni ezt a krémet a csomagolás és az illat miatt, de sajnos a bőröm nem így gondolta. :( Az első használata után lassacskán sorra jelentek meg az arcomon -és ha oda is kentem, a nyakamon+dekoltázsomon- a piros pöttyök. Kozmetikus barátnőm beigazolta a gyanúmat, sajnos a vörös bor hajlamos gyulladást okozni. Akinek nagyon bevált, annak biztos kevésbé van hajlama rá. Elhasználom olyan részekre, ahol nem tesz kárt az arcomba, mert ez így nagyon durva és ezen az áron kidobni se akarom azért.

2019.02.20. 08:42

Szuper arcápoló remek áron! A stílusos csomagolás és az ínycsiklandó illat már csak hab a tortán. :-) Előttem remekül leírták a jellemzőit, én csak megerősíteni tudom, hogy nagyon megéri az árát. Éjszaka szépen feltölti az arcbőrt, biztos vagyok, hogy jól hasznosul a sok tápanyag, amit belepakoltak a kis hordóba. Újravevős.

2019.01.25. 19:46

Kezdjük a csomagolással. Csillagos ötös, iszonyúan cuki :) Maga a termék kocsonyás állagú, kézzel nem is lenne egyszerű kinyerni a tégelyből, de adnak hozzá egy aranyos kis spatulát amivel egyszerű :) Csodálatosan finom szőlő illata van, gyorsan beszívódik és pihe-puha bőrt eredményez :) Ez az első termékem a márkától, engem megvettek kilóra :)

2018.09.06. 08:44

Első koreai termékem, és nagyon szeretem. Isteni illat, reggelre pihe puha bőr. Csomagolása is tetszik és az ára is baráti.