Sminkek szemre

4.8
Hozzáadva 2019.01.25.by

pancsolos84

9,4 g

Multifunkcionális szempillaspirál amely látványosan hosszabb, dúsabb és emelt pillákat biztosít. Az innovatív 4D Amplifier™ ecset és a problémamentesen rétegezhető formula kombinációjának köszönhetően a szempillák sokkal látványosabban kerülnek kiemelésre a megszokott szempillaspirálokhoz képest.

$29-tól

Utoljára szerkesztve: 2023.04.07. 19:44 - 2023.04.07. 19:43

Utazó kiszerelésben van meg, ennek ellenére nagyon jól lehet vele dolgozni. És az eredmény?? Egy réteget felkenve a szempilláim hosszabbnak és teltebbnek tűnnek a természetesség jegyében, de úgy hogy irigykedve nézik milyen szép szempillák. Két réteggel pedig az igazi drámai hatást lehet elérni - szinte műszempilla hatáshoz jutva, de ízléses értelemben. Könnyen lemosható még a 2. réteg is Alverde Kétfázisú Szemfestéklemosóval is. Nem csomósodik és még tartós is.Határozottan jó termék, csak sajnos az összetevői nem a legszebbek. Ezért nem 5*

Utoljára szerkesztve: 2022.01.27. 09:16 - 2022.01.27. 09:16

A legjobb szempillaspirál, amit valaha próbáltam. Szépen hosszabbítja a pillákat. Nekem nincs problémám a lemosással - Elemis Pro-Collagen Cleansing Balmot ill. Pai Light Cleansing Oilt használok lemosáshoz. Egyetértek az előző hozzászolással, miszerint kis kiszerelést érdemes venni.

2019.10.01. 14:39

Youtuber ajánlásra vettem meg (Jaime Paige), és minden igaz abból, amit elmondott. Gyönyörű, fekete pillákat csinál, már egy rétegben is (én legalábbis csak egyet kenek fel), szétválaszt, nem tapaszt össze, nekem kicsit ível is, az ív pedig a nap végéig megmarad (nem göndörítettem alá). Hamar szárad, nem maszatolódik, nem pereg, ott marad a nap végéig, ahol kell. A keféje kényelmes méretű, könnyű vele dolgozni, még az alsó pillasport is sikerült kifestenem vele, ami nekem nagy kihívás, és nem szoktam hozzá. A hosszításról és a dúsításról azt tudom mondani, hogy mindkettőt teszi, de talán csak azért, mert borzasztó szőke a szempillám, a vége nem is látszik, ezért nem vagyok tudatában, milyen hosszú is, amíg ki nem festem :D minimum ugyanígy dúsít is: a festék körbevonja a szempillákat. Nem lesz műszempilla-hatás, de nálam ez pozitívum.Ami viszont a legdöbbenetesebb - és nem tudom eldönteni, hogy pozitív vagy negatív -, hogy maga a spirál ugyan nem deklaráltan vízálló, de annyira tartós, hogy nekem sem eső, sem könny, sem semmi nem moccantja meg, sőt: a nálam minden sminket szó szerint lerobbantó DHC olaj sem volt elég, pluszban még a Clinique kétfázisú szemlemosóval is rá kellett mennem vattakoronggal, hogy lejöjjön. Ez eléggé meggyötörte a szememet, így inkább negatív... viszont csillagot nem vonok le ezért, csak észben kell tartanom, hogy ezt "alkalmakra" jobb hordani vagy szélsőséges időjáráskor, nem minden nap. :)Tipp: érdemes a kis kiszerelést venni, ár-mennyiség arányban olcsóbb, mint a nagy (komolyan, két kicsit olcsóbb, mint egy nagy, és több van benne!), és pár hónap után úgyis ki kell dobni a besűrűsödés meg a higiénia miatt!

2019.01.26. 13:26

A SZEMPILLASPIRÁL nekem most. Óriási pillákat csinál. Mondjuk nekem alapból is hosszú, de nem látszik. Viszont más spirálokhoz (minden árkategóriát kipróbáltam már sok körön) képest is hosszabb lesz ettől. Dúsítani annyira nem dúsít, mint hosszít, de a végeredmény gyönyörű, nem igényel 100 réteget és szépen fentmarad nap végéig. Mivel nem vízálló, ezért a sírást, esőt nem bírja. De 8 órát pergés nélkül teljesít.Már csak az a kérdés, hogy beszárad-e. Amíg ez kiderül, megelőlegezem az 5 csillagot.