Ezt a terméket már nem gyártják!

Hylamide SubQ Skin
Ár: | 8200 Ft | Kategória: | Szérumok, Kezelések | |||
Kiszerelés: | 30 ml | Bőrtípus: | Minden | |||
Lelőhely: | online | Bőrprobléma: | -- |
A krémet és az összetevőket feltöltötte: mrsgrob, Módosítva: 2023. április 18.
Kiszerelés: | 30 ml | |
Lelőhely: | online | |
Kategória: | Szérumok, Kezelések | |
Kortárs technológiákat ötvöző, újgenerációs szérum, ami nemcsak elősegíti a bőr egészséges, pumpált hidratáltságát, de a finom vonalakat, a ráncokat és a bőr feszességét is javítja.
- Hatásos vízhiányos, ráncos és öregedő bőr esetén
- Két héten belül jelentősen nő a bőr komfortérzete
- Ötféle hialuronnal segíti a hidratált, egészséges bőrműködést
- Peptidekkel és alga-kivonattal támogatja a bőr megújulását
- Hatóanyagokban rendkívül gazdag (44.32%)
- 100%-ban illat- és színezékmentes
eo I h
Phenoxyethanol
Chlorphenesin
ta
Végre sikerült hozzájutnom a nem eredeti árán, nagy reményeket fűztem hozzá, de eddig nem hozta a vártat. Nekem sokáig ragad, lassan szívódik be, olyan látványos dolgot nem vettem észre és pattanások is megjelentek a bőrömön (bár azt még nem tudom, hogy ezt nem a stressz okozza-e esetleg), szóval annyira nem lett a kedvencem, de még adok neki egy kis időt, annyira szépek az összetevői, kár lenne ha nem használna.

Szeretem, a bőröm is szereti, szép csendben teszi a dolgát. Nagy eséllyel helye lesz a rutinomban.

Kereken 1 hónapja használom reggel és este a terméket, párban a Booster Pore Control szérummal és a bőröm állapota annyit javult, mint ezelőtt 3 hónap szérumozás után. Láthatóan egységesebb, teltebb, bababőröm van. A pórusaim kisimultak, a zsírosodás csökkent (nyílván ez a Booster Pore Controlnak is köszönhető). Akinek tág pórusú miteszeres, kombinált vagy zsíros bőre van és nem sajnál kicsit többet rászánni a költségekre, azoknak ez a kombináció egy új szintre emelheti a mindennapi bőrápolást.

Oh, bárcsak ne működne.. -_- vettem 2 db-ot deciemről minimális akcióval, mert már régóta izgatta a fantáziámat. Gondoltam, HAHA, majd jól nem működik és eladom, és nem kell többé újravennem, dehát a fránya mindenit, LÁTHATÓAN szereti a bőröm, pedig nem gondoltam volna, hogy ennyire észrevehető a változás már a használat után. Általában reggel, néha este is használom (jelenleg még fogyasztom ki a másik hyaluront), de ez olyan szépen és lágyan terül a bőrön, és feltölt, hogy muszáj lesz újravennem (hiába, legdrágább szérumom eddig, de ejj, megéri a pénzét).

hihetetlen, hogy még nem írtam róla, pedig egyik kedvenc bőrápolási termékem, amit évek óta újraveszek.
egyrészt imádom, hogy szinte bármivel kombinálható, szépen terül a bőrön és jól beszívódik, nem kukacosodik semmivel, nem pereg, nem ragacsos. egyszerűen hiába jó egy termék, ha ragad meg kényelmetlen rétegezni, de ennél szerencsére semmi ilyesmit nem tapasztalok.
másrészt pedig imádom a hatásást is. tényleg feltölt, hidratál és élettel telibbé teszi az arcom. sok bókot kaptam mostanában a bőrömre, hogy ragyog, meg fel van töltőve és ki van simulva és nyilván ez az egész egy jól összeállított, évek óta csiszolgatott komplex bőrápolási rutin eredménye, nem lehet x terméket kiemelni, hogy amiatt van, de szerintem a subQ-nak elég nagy szerepe van benne. egyszerűen szebbnek, feltöltöttebbnek érzem a bőröm, ha használom.
olyan jolly joker, ha épp nem tudom, mit kenjek magamra vagy csúnyábbnak érzem a bőröm, tuti ehhez nyúlok.

A mostani kedvenc szérumom, reggel a fényvédő alá is tökéletes, este jól lehet rétegezni. Érezhetően hidratál, feltölt és szebb bőrképet eredményez

Ez az a szérum, amiből mindig kell, hogy legyen. Sokadik üvegcsével használtam el, imádom. Vízhányos bőrre kiváló, általában a bőrkép lesz szebb tőle, szemkörnyékre is megy, mindenhová. Ha tehetném, ebben fürdenék. Van mellette más szérumom is, de ennek akkor is stabil helye van a rutinban. Nálam este, de reggel is lehetne valójában. 4-5 cseppet használok alkalmanként, ez bőséggel elég.

Volt egy hozzaszolo,aki ugyanazt tapasztalta,mint en:1 evnyi hasznalat utan(ami soran amugy sem vettem eszre ooooriasi csodat) napi 2 irritacios pattanas jelent meg rajtam. Eleinte eszembe sem jutott ot hibaztatni 1 ev utan,de miutan minden mast kizartam es a hasznalatanak abbahagyasa utan 0 db pattanas jott ki,mar biztos,hogy o a hibas. Elotte se tett csodat,de ugy voltam vele,hogy majd biztos hosszutavon latszik meg a hatasa. Igy is lett,csak sajnos negativ iranyban,honapok muve lesz rendbetenni az irritalt,heges börömet😩

Nagyon szuper hidratáló hatása van. Egyből beszívódik, illatmentes. Eddigi legjobb amit használtam. Sajnos nem olcsó, de a hatása nagyon jó.

Többféle hialuronos szérumot használtam, köztük ezt is. Az én száraz, érzékeny bőröm meghálálja, ezt a fajta gondoskodást, sokat segít a szárazság enyhítésével. Ránccsökkentő hatásáról nem tudok beszámolni, ami nem azt jelenti, hogy nincsen, egyszerűen nem figyeltem ilyen területen a hatását.

Gyulladáscsökkentők: Salicylic AcidHidratálók: Glycerin, Pentylene Glycol, Saccharide Isomerate, Pseudoalteromonas Ferment Extract, Phospholipids, Sodium Hyaluronate, Ethoxydiglycol, Caprylyl Glycol
Kémiai hámlasztók: Salicylic Acid, Citric Acid
Peptidek: Palmitoyl Tripeptide-38, Myristoyl Nonapeptide-3
Emolliensek: Lecithin, Caprylyl Glycol
Emulgeálószerek: Lecithin, Hexylene Glycol
Tisztítószerek: Hexylene Glycol
Illatanyagok: Ethoxydiglycol
Tartósítószerek: Sodium Benzoate, Potassium Sorbate, Phenoxyethanol, Chlorphenesin
Emulzióstabilizátorként, oldószerként, bőrjavító anyagként és és széles spektrumú antimikrobiális szerként használt multifunkcionális, selymes érzetű glikolféle. Hidratáló hatása van a bőrre.
Az afrikai tamarindusz gyümölcsfa magjából nyert gyantaszerűség. Az összetevő gyártója szerint a tamarindusz magjának a kivonata nem csak magas antioxidáns tartalommal bír, hanem olyan poliszacharidokat is tartalmaz, melyek képesek hidrokolloid filmréteget kialakítani a bőr felszínén, ezáltal segít hidratáltabbá és simábbá tenni a bőrt, valamint kellemes, selymes érzetet hagy maga után.
A hilauronsav újabb, "keresztkötött" formája, amit eredetileg a hialuron feltöltésekben használtak és az utóbbi években jelent meg a kozmetikumokban is. A gyártó állítása szerint a keresztkötött, térhálós forma kivételeses jó vízmegkötő tulajdonságokkal rendelkezik, és 24 óra elteltével a hidratáló hatása a sima hialuronsav hatásának 5-szöröse. (forrás)
Egy aminosavszármazékokból előállított viszonylag új peptidféle. A MATRIXYL™ synthe’6™ nevű hatóanyag egyik fő összetevője, mely a gyártó ígéretei szerint serkenti a bőr mátrixának 6 fő alkotóelemének termelődését, ezáltal hatékonyan simítja a homlokráncokat és a szarkalábakat. Sajnos független kutatások nem igazán érhetőek el az összetevővel kapcsolatban, viszont a gyártó tesztjei szerint a MATRIXYL™ synthe’6™ 2% -os koncentrációját a placebóval összehasonlítva 25, 42-70 év közötti nőnek 2 hónap elteltével 31% és 100% közötti arányban csökkentek az öregedés jelei.
Egy viszonylag új peptid féle, ami elvileg a retinolsav hatását utánozza (vagyis serkenti a bőr saját kollagén termelését és a bőrsejteket egy fiatalosabb működésre bírja), de a retinollal járó mellékhatások nélkül. Részletesebb információ az INCIDecoderen.
A vörös tengeri alga kivonata. Kémiai szerkezetét tekintve a glycanokhoz tartozik. A CosIng hivatalos funkció besorolása szerint bőrvédő és gélképző hatású összetevő.
Más néven Pentavitin. Növényi eredetű összetevő, melyet az Ecocert és a Nature is certifikált. A TruthinAging információi szerint az összetevő olyan szénhidrátokat tartalmaz, melyek nagyon hasonlóak az emberi bőrben természetes formában megtalálható szénhidrát komplexhez. Mivel nagyon jól közödik a bőrhöz, ezért nem lehet egykönnyen lemosni, emiatt hosszantartó hidratációt biztosít. Paula Begoun szerint az összetevőnek kiemelkedően jó a vízmegkötő, bőrpuhító képessége.
A Yerba Santa nevű növény levelének fermentálásával nyert, glikoproteinekben gazdag kivonat. Hidratáló, nyugtató és emolliens hatása van a bőrön. Bővebb infó itt.
Az Antarktiszon talált sárból kivont baktériumtörzs, mely hidratáló, sebgyógyító tulajdonságokkal is rendelkezik, sőt állítólag serkenti bőrünk kollagén és elasztin termelését is. Az összetevő hatékonyságát sajnos független tanulmányok nem támasztják alá, a kutatási eredmények mind az összetevőt előállító és forgalmazó spanyol cégtől származnak. Részletesebb info: http://truthinaging.com/ingredients/pseudoalteromonas-ferment
Lipid féle. Tojássárgájában, növényi és állati sejthártyában található. A kozmetikai iparban bőrpuhító (emollient) és vízmegkötő anyagként használatos.
Géles állagok előállításához használt sürítő anyag, ami selymes és elegáns érzetet hagy a bőrön.
Vízmegkötő tulajdonsága is van, de leginkább segédanyagként használatos rendkívül kis mennyiségben, hogy a krém hidegben ne fagyjon meg, melegben pedig ne olvadjon meg.
Szalicilsav vagy BHA (beta hydroxy acid). Pattanások és mitesszerek ellen az egyik leghatásosabb ma ismert, helyileg (vagyis a bőrön, és nem szájon át bevéve) használt összetevő. Egyrészt az AHA-savakhoz hasonlóan kémiai hámlasztó, azonban az AHA-kkal ellentétben nem vízben, hanem zsírban oldódik, így képes a pórusok belsejében is hámlasztani, ezzel mintegy „kitisztítva” azokat. Másrészt a szalicilsav hatásos gyulladáscsökkentő is, ami szintén fontos a pattanások kezelésében. A szalicilsavat általában 0,5-2%-os koncentrációban használják, hámlasztó hatását pedig 3 és 4 közötti pH-érték esetén fejti ki a legjobban. A közhiedelemmel (és a glikolsavval) ellentétben a szalicilsav nem teszi érzékenyebbé a bőrt a napra. Részletesebb infó a kémiai hámlasztó savakról és az otthoni kémiai hámlasztásról a blogon.
Ph stabilizáló, maszkoló (nem kívánt illat, íz semlegesítése) és kelátképző (a víz révén a kozmetikumokban lévő fémionokat stabilizáló) segédanyag.
Nátrium hidroxid (marólúg, lúgkő). Vízben oldva erősen lúgos oldatot képez. A kozmetikai iparban kis mennyiségben arra használják, hogy szabályozzák vele a krémek ph értékét (bizonyos hatóanyagok csak bizonyos ph tartományban aktívak, ilyenek pl. az AHA és BHA). Nagyobb mennyiségben bőr irritáló.
A hialuronsav só formája, mely a bőrben is megtalálható természetes hidratáló elem (natural moisturizing factor, NMF). A lipidekkel együtt az NMF-ek segítenek megőrizni a bőr víztartalmát, feszességét. Ha csökken a bőr NMF- és lipidtartalma, az a bőr hámlását, kellemetlen feszülését és finom ráncokat eredményez. A kozmetikumokban alkalmazva a sodium hyaluronate képes vizet beszívni a bőrbe, ami a bőr kitelítődését, és ezáltal a ráncok csökkenését eredményezi. Részletes információ a futuredermen.
A truthinaging szerint az ethoxydiglycol egy tiszta, színtelen folyadék, melyet elsősorban oldószerként használnak a kozmetikumokban. A hivatalos CosIng besorolás szerint még vízmegkötő és illatanyagként is használt. Penetrációt fokozó hatása van, vagyis segíti a hatóanyagok bőrbe jutását.
Retek gyökeréből, fermentálással előállított összetevő. A fermentálás során egy antimikrobiális peptid keletkezik, aminek antimikrobiális, természtes tartosító hatása van. Megtalálható az összetevő természetes tartósítszer komplexekben is, bár nem olyan hatékony, mint a jól ismert egyéb tartósítók (parabének vagy phenoxyethanol.)
Forrás: truth-in-aging, BFT
A benzoesav nátrium sója, melyet tartósítószerként használnak. Főleg gombák ellen hat. Önmagában viszonylag gyenge a baktériumok elleni hatása, így szinte mindig más tartósítószerekkel kombinálva (pl. Potassium Sorbate) használják.
Élelmiszerekben (E202) és kozmetikumokban egyaránt használt tartósítószer. Önmagában viszonylag gyenge a baktériumok elleni hatása, így szinte mindig más tartósítószerekkel kombinálva (pl. Sodium Benzoate) használják.
Bőrjavító anyag, mely egyben a krémben lévő tartósítószerek hatását is növeli. Gyakran használt parabének helyett tartósítószerként phenoxyethanollal kombinálva.
Vízmegkötő, bőrjavító (skin conditioning agent) anyag. Kivonható növényekből, de előállítható mesterségesen is. Gyakran használják együtt tartósító összetevőkkel (mint pl. phenoxyethanol), mivel növeli azok antimikrobiális (mikroorganizmusok ( gombák, baktériumok) növekedését gátló) hatását.
Tartósítószer. Az egyik leggyakrabban használt, kevéssé irritáló. Világszerte engedélyezett a használata legfeljebb 1%-os koncentrációban. Bár a kozmetikumokban használt verzió csaknem mindig mesterségesen előállított, a Phenoxyethanol a természetben is megtalálható, például a zöld teában. (forrás)
Szervesanyag, melyet tartósítószerként használnak a kozmetikumokban antibakteriális és gombaölő hatása miatt. Részletesebb info: http://truthinaging.com/ingredients/chloraphenesin/