Bőrproblémák: bőrproblémák and pattanások (acne)
Szérumok, Kezelések
Lelőhely: Kozmetikák

Ilcsi Fitoösztrogénes Szérum

4.3
Hozzáadva 2021.02.16.by

Eryka

A kiemelkedően magas növényiösztrogén-tartalmú szérum gyengíti a hámszövetben az androgén hormonok bőrcsúnyító hatását, lassítja az öregedési folyamatokat, és feszesíti a bőrt. Elsősorban az idősödő, nyúlós, laza, valamint a korpás szeboreás arcbőr kezelésére ajánlott. Kombináld a Fitoösztrogénes termékcsalád többi tagjával (pakolás, hidratáló krém, intenzív tápláló krém).

2021.11.13. 21:12

65 and above korcsoport

Szuper textúra, hamar beszívódik, nagyon szépen dolgozik, nem tömít, nem fullaszt, hanem frissít, feltölt, összeránt. 40 felett mindenkinek receptre írnám fel az Ilcsi szérumokat napi használatra. Hosszútávon rendszeres, napi 2x használattal kihozzák a maximumot a bőrből.

2020.06.14. 10:46

Nagy reményekkel kezdtem használni, mert elkötelezetten szeretem az Ilcsit, de sajnos sehogy sem működik. Nem észleltem semmiféle bőrfeszesítést, viszont irritálja a bőrömet, és felkenés után akár egy óráig is piros, érzékeny foltok virágzanak az arcomon. Jártam már úgy Ilcsis krémmel, hogy eleinte érzékenyen reagált rá a bőröm, de aztán megszokta és jót tett, ezért ennek is adtam esélyt, kitartóan használom egy hónapja, de nincs változás. :(

2018.11.14. 16:41

Évek óta használom, nagyon hatásos, mint általában a hatóanyagban gazdag Ilcsi-termékek. Kiváló bőrfeszesítő hatású, nappalra és éjjelre is alkalmazom.

2018.10.13. 12:13

Szépen egységesíti a bőrt, felkenés után olyan, mintha "kifeszítené". Szerettem használni, gyorsan beszívódik, jól lehet rá sminkelni is. Gyógynövényes illata van, kinek tetszik, kinek nem, de gyorsan elillan ez az illat.

Utoljára szerkesztve: 2017.09.20. 09:01 - 2017.09.07. 16:10

Az illata nekem nem igazán jön be, de kezdem megszokni, ez nyilván szubjektív. Kozmetikus ajánlotta, hormonális problémák okozta pattanásaim miatt. A csipkebogyós habkrém alá használom, szép, egységes, hidratált bôrképet kapok vele.

Utoljára szerkesztve: 2017.04.13. 06:34 - 2016.06.24. 10:25

Nagyon jó termék, nyáron nappali krémnek használom. Pillanatok alatt beissza a bőröm! A hormonok miatti pattanásokat 1-2 nap alatt levitte, gyönyörű, egységes bőrképet adott. Nagyon elégedett vagyok vele!Update: az őszi- téli időszakban mellőztem, nem volt szükség a hatására. Azonban most vészes sebességgel jönnek ki a kicsi pattanásaim, megint elővettem. Nem egészen 3 napi esti használat után ismét helyreállt a bőröm egyensúlya. Este a megtisztított arcbőrre viszem fel, beszívódás után a csipkebogyó habkrémet kenem fel. reggelre friss, egységes, tiszta bőrrel ébredek. Nagyon szépen teszi a dolgát még mindig.