cassiopeia
Laza, sápadt, vitaminhiányos, zsír- és vízhiányos bőrre való krémzselé, pakolás. Hidratáló, bőrfeltöltő, regeneráló, tápláló, összehúzó, vitaminfeltöltő hatású.
2021.03.26. 17:17
Nem szerettem használni, olyan folyós meg darabos. Nekem egy pakolás/maszk száradjon meg és legyen sűrű állagú. Ez inkább egy leveses és nem is használ.
2021.03.10. 17:08
Jól hidratál, finom nem túl erős illatú. Utálom benne a darabokat.
Utoljára szerkesztve: 2020.11.13. 10:13 - 2020.11.08. 08:45
Ilcsi oldalon ajándék volt vásárláshoz, magamtól nem hiszem hogy megvettem volna mert másik pakolást szoktam használni a markatol, az arczseleket mindig átlapozom. Az illata isteni! Inkább narancsos mint sütőtökös és érezni hogy nincs tele adalekanyagokkal.Félkentem, érzetre finom, látványra kicsit vicces volt ez a narancssárga massza az arcomon kisebb darabokkal, konkrétan mintha lehanytak volna, lemosnom kicsit nehéz volt a gél allag miatt. A hatás viszont mindenert kárpótolt, nagyon puha hidratalt volt utána a bőröm, sokáig elég lesz mert csak kevés kell belőle. Update: Jó-jó de nem annyira találom a helyét a heti rutinomban. Ha már pakolást használok akkor egy erősebbet teszek fel (ichtiolos vagy a spirulinás zöld maszk). Néha használom ezt is és jó, de nem olyan látványos az eredmény mint a zöld maszkoknál így megrendelni nem fogom, de elhasználom mert nagyon kellemes.
2020.02.06. 15:52
Mandulás narancsos illatú, szuper hidratáló zselé . Nem zsírosít. Újravevős.
2019.11.20. 15:27
Ez az első professzionális arcpakolásom,nagy elvárásokkal rendeltem.Végre wepshopon is lehet Ilcsi termekeket rendelni.😊Állaga sűrű,krémes,apró narancshéj darabokkal.Illata picit narancsos,nincs benne parfüm.Télen erősen vízhiányos az orcákon a bőr,ezért rendeltem.Most az őszi időben nagyon jól teljesít,és nem csak egy napra,mint a drogériás társai,hanem napokig puha és hidratált a bőröm.
Utoljára szerkesztve: 2016.03.10. 13:16 - 2016.03.10. 13:16
Én leszek a kakukktojás. Az illata hihetetlenül finom, mandulás, a barackmag miatt, a hatása viszont nulla. És mivel elvárásokkal fordultam felé, a mérleg negatív. Az illat miatt adok egy csillagot, többet nincs okom adni, sajnálom. Ez az első Ilcsi termékem és lehet, hogy az utolsó is.