Bőrproblémák: bőrproblémák and bőröregedés

Ilcsi Szőlő Őssejtes Bőrmegújító Intenzív Bőrtápláló Krém

4.8
Hozzáadva 2022.03.02.by

Pöti

"A szőlő őssejt a kifejezetten magas polifenol tartalmának köszönhetően rendkívül gyorsan és hatékonyan lép fel a külső- (légszennyezettség, UV sugárzás) és belső káros hatások (stressz, dohányzás, egészségtelen táplálkozás) miatt keletkező szabadgyökök ellen.

A szőlőben található értékes hatóanyagok, az OPC-k képesek megújítani az emberi test fontos építőelemeit, a kollagén- és elasztin rostokat.

Ezeknek az értékes hatóanyagoknak és a szőlő őssejteknek hála látványosan lassíthatjuk a ráncok kialakulását, növelhetjük a bőr ellenálló képességét és késleltethetjük a bőr öregedésének jeleit, növelhetjük az epidermális sejtek életképességét, élénkíthetjük a sejtmegújulást, ezzel is hatékonyabbá téve a bőr regenerációját, megújulását."

2023.01.15. 15:56

Nagyon szuper! Először kicsit furcsa volt az illata, de már teljesen megszoktam, sőt meg is tetszett. A hatás viszont azonnal lenyűgözött! Éjszakára használom, szerintem elég erős krém, nappalra lehet, hogy sok lenne. Viszont reggelre csodás kipihent tőle az arcom, sima, üde a bőröm. A kozmetikusomtól vettem, de szerintem újravevős lesz.

Utoljára szerkesztve: 2021.12.30. 11:08 - 2021.12.30. 11:08

Gyorsan beszívódik és szépen hidratál. Tényleg működik és szeretem. Minden negatívum: Elsőre egy nehéz, zsíros és kifejezetten kellemetlen illatú krém - aki szerint nem furcsa vagy büdi, szerintem csak rossz helyre írta a véleményét. Az első használat után lett pár pattanásom, de megszokta a bőröm és már napi használat mellett sem jelentkezik ilyen probléma. A webshopból rendeltem, ott nem írták hogy milyen korcsoportnak ajánlják, az termék csomagolásán viszont feltüntették hogy inkább érett bőrre ajánlott krém. Már megszoktam és megszerettem, ezek után viszont nem tudom hogy lecseréljem-e, hiszen nekem egyáltalán nem érett a bőröm..

2018.11.14. 16:46

Az Ilcsik köszül az egyik leghatásosabb krém. Intenzív napozásos nyaraláskor esténként használva nem száradt ki az arcbőröm. Az idősebb korosztálynak nagyon ajánlható.

2017.06.06. 07:45

Anyukám használja ezt a krémet, és nagyon- nagyon szereti! Az illata- állaga teljesen rendben van és nagyon jó a mattító hatása is! Én is bele-bele "kóstoltam", de a kozmetikus letiltott róla, mert még túl "erős" lenne a bőrömnek, de nagyon szuper kis krém, imádjuk!

2015.07.07. 16:59

Isteni az illata, nagyon jót tesz a bőrnek. Nekem kicsit sok, ezért csak 2-3 naponta használtam. Azóta találtam könnyebb krémet, ez pedig szemránckrémként folytatja nálam pályafutását, úgy is szépen dolgozik :)

Utoljára szerkesztve: 2015.03.10. 17:56 - 2015.03.10. 17:54

Ez nagyon-nagyon jó krém. Azt hittem, hogy nehéz és zsíros krém lesz, de nagyon nem! Lágy, kellemes textúrájú, jól bedolgozható, a bőröm hipp-hopp beszívja. Finom, selymes érzet, nagyon jóleső. Szépen ápol, hidratál. Érettebb bőrre is jó! Szépen tölt, rugalmasabb lesz a bőr. Az illata először nem igazán tetszett, de már megszoktam, és amúgy sem ez a lényeg. Igen, drága, ez igaz.... már a drogériás átlagkrémekhez képest. De szerintem megéri!