Sminkelés és fényvédelem? Így hangold össze az UV-védelmet az alapozóddal!
juditkaa70
Az egyedülálló, öregedésgátló hidrogél maszk vulkáni víz, fehérítő növényi hatóanyagok, peptidek és antioxidánsok elegyével tölti fel a bőrt és biztosítja az átfogó fiatalos megjelenést és ragyogást. Növeli a hidratáltságot, csökkenti a kisebb és nagyobb ráncokat, fehérít, fiatalít. Minden bőrtípusra ajánlott: idősödő, pigmentfoltos, fáradt bőrre, finom és mélyebb ráncokra, egyenetlen bőrtónusra. Bármilyen kezelés kiegészítője lehet, vagy használható mikrodermabrázió után az erősebb hidratálás, ragyogás, öregedésgátlás céljára. Az öregedésgátló zselé maszk tökéletes segítség utazás során a bőr fiatalítására.
2019.10.17. 19:30
Ajandekba kaptam par honapja, mindig csak rakosgattam, nem volt alkalmam kiprobalni... de most.... hat ez nagyon kellemes! A tasakban volt annyi anyag meg, hogy nyakat es dekoltazst is vastagon be tudtam kenni, meg a kezfejemet is.Nagy szep osszetevos, latvanyos a hatasa, es az aran kivul egy negativuma van: a formaja :-) vagy az en fejem tul nagy :-D de allando igazgatassal mindenhova kello anyag jut.
2018.09.21. 04:47
Az egyik kedvenc maszkom. Tényleg mélyrehatóan és hosszantartóan hidratálja a bőrt, feltölti a picike ráncokat, a bőr képe egységesebb, eltűnik a pirosság.
Utoljára szerkesztve: 2018.09.11. 22:49 - 2017.06.23. 10:58
Aki teheti mindenképpen próbálja ki! Szemmel látható a ráncok csökkenése nagy mértékben. Teljesen feltölti,és tömörebbé varázsolja az arckontúrt. Igazi ránctalanító maszk amibe érdemes pénzt befektetni. Ajánlom minden 35 év feletti hölgynek!