Bőrtípusok: bőrtípusok and zsíros
Bőrproblémák: bőrproblémák and pattanások (acne)
Hidratáló krémek
Hidratáló krémek fényvédő nélkül
Lelőhely: Kozmetika, online

Image Skincare Clear Cell Mattifying Moisturizer

4.7
Hozzáadva 2016.12.09.by

ansu

57 g

Könnyű, nyugtató hidratáló, mely revitalizálja az irritált bőrt. A B6-vitamin visszaadja a bőr általános egészséges egyensúlyát, láthatóan minimalizálja a pórusokat, csökkenti a fénylést, a faggyútermelést, a növényi hatóanyagok pedig az irritációt és a gyulladást húzzák le. Hidratál, ugyanakkor felszívja a felszíni faggyút, így biztosítva friss, matt megjelenést. Parabénmentes.

19 000 Ft-tól

2020.04.05. 21:34

Hozza amit ígér, mattít! Mégsem tudok 5*-ot adni, mert az állaga nagyon nagyon folyós! Kevésnek érzem nappalra. A szalicil miatt nyáron nem használnám, pedig pont akkorra lenne elegendő a hidratálása. Biztosan szándékos az állag, a zsíros bőrűek nem szeretik a nehéz krémeket... kivéve én. :)) Próbálkozom vele éjszakára alap rétegként, hátha.. 4* azért jár neki!

2018.03.31. 11:36

Nemrég kezdtem el használni, kombinált, aknés bőrömre. Gyorsan felszívódik, hosszan mattít, látható a javulás. Majd még update-elek:)

2018.03.21. 12:49

Súlyos akném volt, eleinte az egész arcomon használtam, majd miután kitisztult a bőrképem, elég volt csak a ritkán felbukkanó pattanásokra alkalmazni.