Sminkek arcra

Inglot All Covered Face Foundation

Hozzáadva 2021.04.28.by

InglotHungary

• természetes, ragyogó finish
  • hosszantartó, egyben hidratáló hatás
  • vízálló formulájának köszönhetően tartós, egyenletesen fedő hatást biztosít
  • könnyű textúrája szépen egységesíti a bőrképet és csökkenti a kisebb ráncokat
  • a bőr elszíneződéseit tökéletesen fedi. Ints búcsút a pirosságnak vagy a májfoltoknak!
  • légmentes, pumpás csomagolásának köszönhetően a teljes mennyiség elhasználható
  • közepestől erős fedésig építhető formula
  • nem ül be a ráncokba

17 árnyalatban kapható

13 990 Ft-tól

2024.05.01. 12:48

Magas fedésű alapozók közül a nagy kedvencem! Tartós, szép eredményt lehet vele elérni.

Utoljára szerkesztve: 2023.07.24. 18:02 - 2023.03.02. 08:52

Sajnos le kell vonnom egy csillagot, bár nem szívesen, de be kellett látnom, hogy a meleget nem bírja. Nem csak a hőséget, de már olyan 25 fok felett sajnos nem tartós eléggé, mondjuk egy teljes munkanapot nem bír ki, kár érte.Nekem telitalálat alapozó! Nem vagyok az a fajta, aki elél BB, CC-krémeken, nekem fedés kell a bőrömre, ez az alapozó ezt tudja. Nagyon durva csúnyaságokra kell még korrektor, de egyebként tényleg erős a fedése, MÉGSEM maszkos a végeredmény, nem ül bele a ráncocskákba, nem törik be. Nem teljesen matt a finsihe, de úgyis púderezek, és hát nap folyamán 2-3 óránként, de minden alapozóval ez van, ha zsíros a bőröd. Még nap végén is vállalható, úgyhogy ajánlom azok számára, akik egy erős fedésű, de szépen, majdhogynem természetesen mutató alapozót keresnek.

Utoljára szerkesztve: 2022.11.20. 14:43 - 2022.05.11. 20:35

2022. nov.: vissza kell vennem a csillagokbol. Tenyleg nagyon jó a fedese már egy rétegben is, nap kozben csak alig fenyesedik at, helyén tartja a por allagu termekeket, nyaron is jol a helyen maradt. De! Helyre allt a borom, vigyazok ra, mar csak idonkent van pumukli a fejemen es nem annyira sulyos, mint volt. Igy jobban meg tudtam figyelni a tudasat. Sajnos nagyon cakey lesz alig 1-2 ora utan es ezen sem hidratalo-fixalo spray, sem puderezes nem segit. A teljes T-vonalamon olyan lesz, mintha megtorne az alapozo csikokban es ossze is all darabokban. A 3* tehat nem a 50-50, igen is meg nem is kategoria, hanem az, hogy nem jo annyira megse sajnos. 😔2022. május: Na kérem. Megtaláltam a EL DW dupeját, bár árban közel sem dupe. Nálam viszont óriási előny, hogy ebben végre nincs fényvédő, így vakus fényképezésnél sem él külön életet az arcom a nyakamtól. Nagyon szépen terül és könnyű eldolgozni. 2-3 kisebb (most már kisebb) pumpát használok az arcomra, így egy tubus nekem nagyjából fél évig elég. Nap végére ez is átfényesedik a kényesebb területeken - hiába fixálom púderrel -, nálam ez a két szemöldök közötti rész és a homlok közepe, de nem vészes és az arcom többi részén lerobbanthatatlan, pedig nem nem használok primert. Tavaly év eleje óta egeszén múlt hónapig katasztrófális állapotban volt a bőröm szervi gyulladás miatt, és állandóan durván pattanásos, mitesszeres voltam és foltokból sem volt hiány, nem használt a legfaszább rutin sem. A szüleim, ha vendégségben aludtam náluk, volt olyan, hogy smink nélkül megjegyezték, hogy olyan vagyok, mint egy tini, meg, hogy fúazta te aztán jól sminkelsz, mert ez a rengeteg folt és pattanás nem is látszódott eddig. (Kedvesek, mi?) Ezt azért írtam le, hogy szemléltessem a fedését. Brutál jó! Minden piros és barna foltot, pattanást elfed, igaz nem egy vékony rétegben, viszont rétegezve sem lesz maszkos hatása. Most kezd helyre állni a bőröm, kezelve a gyulladást és sírok a boldogságtól reggelente a tükörben, hogy mára már csak a foltok maradtak, meg a mitesszerek, de azok sem olyan durván, mint ezt megelőzően. Így még szebben terül, elég kevesebb mennyiség is és a halványodó foltokat már egy rétegben is fedi. Plusz pont, hogy nyáron is simán használtam és nem fulladt alatta a bőröm és nem is fényesedett jobban, mint hűvösebb időben. Plusz pont 2: szilikon alapú termék, én érzékeny vagyok rá, ha csak tehetem kerülöm, mégse készül ki a bőröm tőle. Zseni.