Sminkek arcra

Inika Folyékony Ásványi Alapozó

4.3
Hozzáadva 2015.05.06.by

Naurel

Az INIKA organikus minősítésű folyékony alapozóját vezető sminkmesterek közreműködésével fejlesztették ki. Amellett, hogy gyönyörű árnyalatai csodás fedést biztosítanak, természetes összetevői ápolják a bőrt.

A pumpás kiszerelésű flakonban egyesítették a shea- és kakaóvajat az aloe verával, valamint a jojoba-, olíva- és kókuszolajjal. Különlegességként megtalálható benne a zöld tea- és kakadu szilva kivonat, ezen kívül levendula-, csipkebogyó-, kankalin-, ylang-ylang-, muskátli és citromfűolaj.

Nem tartalmaz mesterséges adalékanyagokat, színezékeket és illatanyagot.

Négy árnyalatban kapható.

Az OFC organikus certifikációjával rendelkezik.

2021.10.01. 11:24

Nagyon szeretem az INIKA termékeit, így smink terén kipróbáltam valami újat. Eddig a BB krémjét használtam, most gondoltam próbát teszek az alapozójával is (mind a kettőt NUDE árnyalatban használom, amivel nem is lőttem mellé.)Mint a BB krém, ez is rendkívül gyorsan szárad, így én kézzel dolgozom el, de így is hibátlan, egységes bőrképet hagy maga után.Nekem kicsit sok az alapozó a mindennapokra, így maradok a BB krémnél, de mivel szerencsére lehetett kapni mini kiszerelésben, így alkalmakra azért simán jó. (:

2020.10.15. 19:23

Nekem nem igazán vált be. Porcelán árnyalatot rendeltem, de sötét volt még az is a bőrömhöz, illetve szerintem nem fed olyan szépen. Ami pozitívum az az, hogy olyan volt mintha nem is lenne semmi a bőrömön, nem volt maszkos hatása, amit eddig sok alapozónál tapasztaltam.

2020.04.01. 11:54

Az én célom hogy egy természetes összetevőjű minél természetesebb hatású alapozót használjak, ami úgy néz ki mintha ott sem lenne, de azért mégis fed. Az Inika alapozóban megtaláltam ezt, tökéletesek az összetevői, és az apróbb bőrhibáimat fedi, igazából úgy nézek ki vele mintha nem is lenne rajtam smink. Használom hozzá a báziskrémet, és ha olyan napom van, hogy erősebb fedésre vágyom, akkor a por alapú alapozóból is viszek fel. Ami a legjobb, hogy végre nem érzem nap közben azt a szárító hatást amit az eddigi összes alapozónál éreztem. Én nagyon imádom, az ára elég húzós, de én mostantól úgy gondolom, ezeket a termékeket fogom használni.

2019.05.12. 18:54

Nagyon szeretem ezt az alapozót, mert megnyugtató az INCI-je és nagyon univerzális darab. Sokféle alapozóval keverem, korrektorral is szem alá és olyan jól együttműködik eddig miden termékkel, hogy az meglepő. Koreai rétegezős rutint használok, primer, fényvédő jól alá van hidratálva a bőröm és ez az alapozó nagyon szépen terül, nem kopik, nem szárít. Szeretek alapozókkal kísérletezni, nem tudom újra fogom-e vásárolni még, de nagyon szeretem használni.

Utoljára szerkesztve: 2024.09.13. 13:38 - 2018.11.16. 20:30

Olyan érzésem van, mintha hidratálót kennék az arcomra. A fedése nem rossz, de lehetne jobb is. Gyorsan kell felvinni, mert hamar szárad. Ecsettel számomra lehetetlen, általában kézzel szoktam, mintha egy arckrémet kennék fel.

2018.06.08. 17:55

Rossz, sőt, borzalmas. EL DW helyett keresek könnyebb, de még inkább natúr alapozót. Nagyon szerettem volna, ha beválik, de konkrétan már a felvitellel is komoly problémáim voltak, annyira gyorsan szárad. Nagyon régen volt olyan, hogy egy alapozót azonnal lemostam, de ezt le kellett. Olyan volt, mintha nem is hidratáltam volna alá, poros volt, száraz szinte semmi fedéssel.