Így szabadulhatsz meg gyorsan és hatékonyan a pattanásoktól – Garnier Pimple Patch, a bőröd legjobb barátja (X)
A hidrokolloid tapaszok 8 órán belül segítenek enyhíteni a pattik pirosságát, gyorsítják azok gyógyulását.
Nessy
2020.07.23. 07:29
A Bourjois pirosítóimat (Lilas d'Or és Romeo&Peachette) szerettem volna lecserélni egy természetesebb alternatívára, végül hosszas válogatás után ezt a terméket választottam Pink Tickle színben, mini Cheek Topper ecsettel.A világosabb árnyalat hozza a Lilas d'Ortól megszokott enyhe kiemelést és csillogást, a sötétebb árnyalat az én arcomon meglehetősen pigmentált, elég csak finoman rányomkodni az ecsetet a pirosítóra, hogy elég festéket vegyen fel. A két árnyalat kombinálásával egy természetes üde ragyogás érhető el, talán így tetszik a legjobban. A kompakt masszív, jó minőséget sugall és a benne található termék sem okoz csalódást, egyáltalán nincs semmilyen hiányérzetem.
Május 23-24-én az MVM Dome ad otthont az év legnagyobb beauty eseményének.