Bőrproblémák: bőrproblémák and vízhiány

3.8
Hozzáadva 2023.11.19.by

lovecreams

2022-ben megújult változat!

Azonnali hatás a szemkörnyéki karikákon hűsítő masszázsgolyóval, hialuronnal, nedvességszegény bőrre, mikroplasztik-mentes összetétel. A parfümmentes Isana Hdyro booster golyós szemkörnyék ápoló könnyen és gyorsan beszívódik, azonnal és intenzíven hidratálja a szemkörnyéket. A hialuront, aloe vera-t és koffeint tartalmazó összetételének köszönhetően azonnal és gyorsan megköti a nedvességet, így mérsékli a szemkörnyéken szárazság által okozott apró ráncokat. A szemkörnyéknek simább és sugárzóan friss kinézetet nyújt. A hűsítő golyós másszázsgolyó az ázsiai zsúrló kivonattal és zabproteinnel együtt élénkít és elősegíti a vérkeringést. Kontaktlencsét viselők is használhatják.

2025.03.30. 14:12

Tetszik ez a termék főleg reggel használom éjszakára egy gazdagabban hidratáló sziemkörnyékápolót teszek fel. Jól hidratál kicsit halványít a karikákon kellemes a hűsítő golyó.

2024.11.22. 10:31

Ajánlásra tettem egy próbát vele, bár a golyós kivitel nem a kedvencem, volt már olyan termék ami a második becsípődés után a kukában landolt. Az állaga kellemes, hűsítő, kicsit nehezen szívódik be de smink alá tökéletes. A karikáimmal nem csinált semmit, az első 1-2 alkalommal engem is csípett de nem okozott irritációt. A szemkörnyékem szépen hidratálja. Az ára is rendben van, nem csodaszer de hasznos.

2024.07.13. 13:48

Nem tűntette el teljesen a karikákat a szemem alól de halványította őket. Nagyon jó árban van, szerintem megéri.

2024.05.27. 21:23

A sötét karikákat a szemem alatt nem teljesen de alig láthatóvá tette. Szerintem egy kis szuper hidratáló szemre

2024.04.26. 21:13

Szerintem jóFőleg ár érték aránybanCsodát nem is vártam ennyiért. Újra vevős nálam

2024.03.29. 20:09

Érzékeny a szemkörnyékem, a hideg idő pedig időnként annyira megviselte, hogy a szokásos hidratálóim is csípték a bőröm - ekkor jutottam arra, hogy kipróbálok valami kifejezetten szemkörnyékre szánt terméket. Erre esett a választásom, mert egyszerű, mindenféle sallangtól mentes, hidratáló szemkörnyékápolónak tűnt.Eleinte elő-előfordult, hogy ez is csípte a szemkörnyékem, viszont még így is jobban fogadta, mint a hidratálóimat, úgyhogy ilyen értelemben hozta azt, amit elvártam. Semmi extrát nem nyújtott egyébként, viszont arra teljesen megfelelt, hogy kapjon némi hidratálást akkor is a bőröm, mikor épp nagyon szenved az időjárástól. Összességében duchess_g véleményét osztom: kell egy kis idő, amíg beszívódik (én legyezni szoktam, ami segít ezt meggyorsítani :D ), illetve a legelején és a végén én is tapasztaltam azt, hogy becsípte a bőröm időnként.Nemrégen fogyott ki, és egyenlőre nem tervezem újravenni, mert ahogy melegszik az idő, a szemkörnyékem is jobban van. Ha a későbbiekben hasonló problémám lenne, szerintem kipróbálnék valami más, hasonló terméket először, viszont ha az nem válik be, visszatérnék erre. Vacilláltam a 3 és a 4 csillag közt, de most inkább az előbbire hajlok, mert azért még lenne mit finomítani a terméken.