Hajápolók

Isana Plex Előkezelő Hajápoló

4.3
Hozzáadva 2023.12.08.by

Lilko95

Az előkezelő hajápoló intenzíven készíti előa hajat hajmosásra. Összetétele rizsből, szójából és búzából származó fitoprotein komplexszel erősíti és javítja a károsodott hajszerkezetet. Formulája gyengíti a szálkásodást és mérsékli a hajtöredezést. Javítja a haj rugalmasságát és simítja a hajszerkezetet. A kellemes tapintású, puha hajér. A Kerarive hatóanyaga a rizsmagok értékes összetevőin alapul. Az aminosavakban és peptidekben gazdag rizsfehérje és rizskivonat erősíti a hajat.

2024.12.13. 14:05

Lehet, hogy furán hangzik, de szerintem ettől a terméktől nekem jobban habzik a samponom, hatékonyabb a hajtisztítás tőle. Nem rossz termék, de csodást nem tesz.

Utoljára szerkesztve: 2024.10.01. 10:39 - 2024.09.27. 16:47

Szerintem nagyon kedvező ára van; bár szerintem eddig is egészséges volt a hajam, érzem a hatását. Virgoncabb, élettel telibb tincseket eredményez. Számomra kifejezetten kellemetlen szagú - de mivel ez amolyan 0. lépés nem von le az értékéből. Ami miatt mégse jár az 5 csillag: ez a kiszerelés derékig érő hajhosszhoz inkább demó verzió, azon kívül úgy kell kiimádkozni a kis flakonjából, ami sűrű káromkodásra késztet.

2024.09.24. 09:22

Őszintén, nem fűztem hozzá túl dok reményt mert elég olcsónak bizonyult a társaihoz képest! De negint bebizonyosodott számomra hogy nem mindig a drágább a jobb! Ez a termék szerintem maximálisan hozza amit ígér, vizes hajon rajt hagytam 15 percig utána ahogy szoktam hajat mostam! Nagyon selymes, puha lett a hajam tőle, sokkal szebb lett mint szokott, könnyebben kezelhető! Imádom

Utoljára szerkesztve: 2024.09.06. 19:48 - 2024.08.28. 13:52

Olaplex előkezelő helyett szerettem volna valami alternatívát találni, ezért elkezdtem olcsóbbakat kipróbálni. Bár nem fűztem hozzá sok reményt, hogy ilyen árba pont megtalálom a holy grailt, de sok vesztenivalóm nem volt. Rosszat nem tesz a hajjal, de igazából jót se. Semmi különbséget nem veszek észre a használatával.

Utoljára szerkesztve: 2024.09.06. 19:48 - 2024.03.26. 12:51

Sajnos én nem látok különbséget :( Hajmosáskor valóban puhább a hajam, de miután megszárad, semmi változást nem érzékelek a száraz göndör hajamon, pedig balzsamozok is utána

2024.02.11. 10:48

Nagyon szép csillogóvá és könnyen kezelhetővé tette a hajamat. A textúráján is sokat javított. Hetente 1x szoktam használni. Mindenképpen újra fogom venni.