Qwerty
Hialuront, aloe vera-t és glicerint tartalmazó összetételének köszönhetően megköti a nedvességet és friss, rugalmas bőrérzetet nyújt. Minden bőrtípusra, érzékeny bőrre is alkalmas mikroplasztikmentes összetétel.
2024.02.24. 08:07
Igazából szemkörnyékápolóként nem nagyon használt semmit, nem láttam magamon változást. A maradékát arckrém gyanánt használtam el (pont kifogytam és nem értem el a boltba zárás előtt), és sajna nagyon nehezen szívódott be, de utána meglepően puha lett tőle a bőröm. Szerintem hasonló lehet az összetétele mint az arckrémjének, bár azt még nem próbáltam.
Utoljára szerkesztve: 2024.03.06. 09:06 - 2024.02.17. 13:38
Az arckrémjével együtt vettem meg. Az arckrém tökéletes, azt is véleményeztem. Ez viszont olyan jó is meg nem is.A pozitívum az, hogy hidratál, feszesít, leviszi a puffadtságot, szépek az összetevői és jó árban van. És még hogy nem homályosítja el a látásom ha véletlenül a szemembe kerül.A negatívum viszont, hogy csípi a szemkörnyékem. Hiába a szép összetevők és hogy érzékeny bőrre való... Bár az én bőröm tényleg nagyon érzékeny és sok termékkel vagyok így, lehet hogy nem a krém hibája. Volt már olyan hogy csak eleinte csípett egy szemkörnyék ápoló aztán hozzászoktam, remélem nagyon hogy ezzel is így leszek mert ezt leszámítva olyan jó lenne úgy sajnálnám ha nem bírnám elhasználni.Up.: Szerencsére csak az első pár használatnál csípett. Gondolom, meg kellett hogy szokja a bőröm, sokszor teljesen jó szemkörnyék ápolókkal is így vagyok sajnos, ezért nem vonok le pontot. Most már tökéletes 😊
2023.09.22. 15:13
Nagyon örülök, hogy végre drogériás vonalon is megjelentek a tudatos, valóban hatásos, minden sallangmentes termékek.:-) Ez is ilyen, teszi a dolgát, szépen, csendben, minden fakszni nélkül. Mindent hoz, amit ígér, biztos, hogy újravevős, ajánlom mindenkinek! Isana, csak így tovább!:-))
2023.06.01. 07:46
Szeretem a pure 0% termékcsaládot. Kellemes használni ezt a szemkörnyék ápolót. Sőt megvettem a PRO-KOLLAGEN szemkörnyék ápolót is. Egy pötty ebből, egy pötty abból, mi bajom lehet...Semmi. 🙂 Szuper együtt és külön-külön is. Szereti a bőröm. Nem viszket, nem szárít, nem zsíros, pont jó!
2023.04.13. 09:04
Szépen teszi a dolgát. Mióta használom nem száraz a szemem körül. Nem csip, nem irritál.
2023.01.24. 12:29
Nagyon könnyed állagú krém. Valamennyire hidratálja a szemkörnyékemet, de nem, oszt nem szoroz, hogy használom e. Elkenegetem, de nem veszem újra.