Bőrproblémák: bőrproblémák and bőröregedés

Isana Q10 Szemkörnyékápoló Tapasz

Hozzáadva 2024.01.02.by

nori23

6 x 2 db

Szemkörnyék ápoló párnácska Q10-zel és zöldtea kivonattal, igénybevett bőrre. Azonnali segítség az apró mimikai ráncok ellen, mérsékli a ráncok mélységét, vitalizál.

2023.10.15. 07:24

Elhasználtam egy dobozzal, de engem nagyon zavart, hogy húzza a szemkörnyékem bőrét, amikor eltávolítottam. Picit hidratált. Nem veszem újra.

2023.05.22. 14:49

Nagyon jól tapad, amíg rajtam van bármit tudok csinálni mert nem mozog el össze vissza, így ez nagy pozitívum. Jól esik míg fent van, kellemes hűsítő érzést ad, nem irritál, nem okoz semmi problémát, szép puha marad a bőröm utána :) Nem ettől várom a csodát, de heti 1 - 2 alkalommal használom plusz kiegészítéskénk a rutinom mellett. Én újra veszem majd.

2021.10.22. 15:38

Teszi a dolgát. A duzzanatot csökkenti, az apró ráncokat feltölti, reggel használva egész napra.

2020.04.28. 10:32

15 perc alatt nagyon szépen feltölti a kis ráncokat a szem körül, halványítja a karikákat, és a tekintetet is pihentebbé teszi.

2019.08.18. 19:31

Pozitívum, hogy fel lehet úgy rakni, hogy közben lehet mászkálni, mivel megtapad a szem alatt, de negatívum, hogy éppen emiatt szerintem picit húzza a szem körül egyébként is érzékeny bőrt az eltávolításkor. Én nem vettem észre különösebb javulást a használat után, bár azonnali eredményt ígér, így nem hiszem, hogy használni fogom a jövőben.