Szérumok, Kezelések

Isana Szempilla Szérum

3.6
Hozzáadva 2018.04.18.by

siss

• Hosszabb, sűrűbb szempillák már 4 hét után.
  • Vörös lóherével és peptid komplexszel.
  • Szemöldökre is alkalmazható.
1999 Ft-tól

2024.04.12. 13:32

2024.04.12-én kezdtem el használni. Egyelőre nincs rossz tapasztalatom vele. A szememet nem csípi. Majd jövök egy pár hét múlva a tapasztalatokkal.

2023.07.12. 11:53

Csípni tényleg átkozottan csíp,ha szembe megy,de ha nem vagy béna, nem megy bele :). Én a dm-essel használom együtt,kb 1 hónapja. Most jött ki a hatása, és tetszik!

2023.04.22. 20:05

Nagyon vegyes érzéseim vannak ezzel a termékkel kapcsolatban.2022. szeptemberében kezdtem el használni mert az épített műszempilla után azt se tudtam mit kezdjek a szempilláimmal. Szorgalmasan használtam az elején még reggel és este de egy idő után csak este, irritációt sajnos sokszor okozott ha véletlen belement a szemembe utána nagyon csípett ki is kellett mosni ezért mindenképpen mínusz csillag. Lényeges változást csak 2022. november-december körül kezdtem észre venni. Ami valljuk be nagyon hosszú idő szeptemberi kezdéstől… Decemberben megvoltam őrülve hiszen olyan szép szempilláim voltak mint még soha! Valóban hosszabbak lettek és még dúsak is, nagyon megvoltam elégedve vele. De, december végén elfogyott a kis csodaszer és nem vettem újra, mert mindig halogattam és ugye már elértem a kívánt eredményt.Körülbelül egy-másfél hónap kihagyás volt és a szempilláim jócskán elvékonyodtak és elritkultak, fontos hozzátenni, hogy én mindig használok göndörítőt nem tudom ez mennyire járult hozzá. Nagyon sajnáltam ezt a kis szérumot, de így nem éri meg számomra, hogy 2 hónapot tartja a ,,hosszú szempilla hatást” utána meg visszamegy az eredti állapotába.3 csillagot kap tőlem

2022.07.23. 07:52

első szempilla szérumom, így összehasonlítani nem tudok, de ez 5/5*. már 2 hét alatt nagyobbak,dúsabbak a pilláim.

2022.05.30. 19:26

A műszempilla tönkre tette a sajátom ( eredetileg dús és hosszú), ezért vettem ezt.2-3 hete használom esténként. Reggelre az eveline szempillaspirált kenem fel, ami fehér réteget hagy.Ennyi idő után kezd vissza állni a régi állomány. Viszont nagyon csíp, annyira nem szabad szorosan össze csukni a szemhéjat 🙂

2022.02.07. 20:09

A szép INCI és a többnyire jó vélemények miatt vettem meg még karácsony előtt. Egy másik, kefés termékkel együtt kezdtem használni, így azt nem tudom véleményezni, hogy önmagában milyen hatása van. Engem csak egyszer csípett, amikor konkrétan belement a szemembe (kifejezetten ez a termék), de ha nem bénázok, nem bánt. Egyelőre nem tapasztalok drámai hatást így kb. 1,5 hónap után, de egyes pilláim jócskán megnőttek, és sok kicsi új van, több, mint korábban. (A pilláim az utóbbi időben nagyon elgyengültek, pedig nem csináltam velük semmi extrát, ritkán sminkelek, nincs műpilla se.)