Samponok

John Frieda Violet Crush Sampon

2.7
Hozzáadva 2023.10.13.by

Bettu

• semlegesíti a szőke haj kellemetlen rézszínű és sárga tónusait
  • azonnal látható eredmény
  • nem változtatja meg a haj eredeti színét.

2024.05.03. 04:41

Csak az illata miatt két pont, ami persze nem a legfontosabb egy sampon esetében. Semmi hatása nincs. Mondjuk nekem nem szárít , de valószínűleg azért, mert nem ez a sampon, amiért egyből nyúlok.

2024.04.02. 12:53

Meglepődve látom itt a sok negatív véleményt. Nekem ez a hamvasító vált be legjobban pedig sokat próbáltam már az évek alatt. Kissé szárít mint az összes ilyen sampon, de én utána mindig teszek hajpakolást így puha lesz a végeredmény.

2024.01.30. 18:17

Én is tesztelésre kaptam a terméket és ezuton is szeretném megköszönni a lehetőséget. Szőkített (balayage) hajam van ami gyorsan zsírosodik de a vége száraz. Sokág próbálgattam, igyekeztem megszeretni a terméket de sajnos nem vált be. Reméltem, hogy a sampon segít majd a sárgás tónusok semlegetísében, de mivel inkább csak a hajam vége szőke és a tövek közelében samponozok, a sampon intenzív színe ellenére nem tudta kifejteni a semlegesítő hatását. Az illata kellemes és nagyon jól tisztít, de úgy érzem, hogy egy kicsit szárít is, ami a szőkítéstől károsult hajnak nem tesz jót, úgyhogy kell mellé egy jó hajmaszk. Mivel a hamvasítóként nem vált be, kénytelen vagyok lepontozni.

2023.12.31. 12:04

Tesztelésre kaptam. A hajam sötétszőkére van festve, ami eléggé csúnyán berezesedett, és sajnos még egy olyan terméket sem találtam, ami ennyire sötét szőkét hamvasítana, pedig próbáltam párat. Ez a sampon sem csinált semmit, pedig közel 2 hónapig használtam. Semmi pozitívumot nem tudok róla mondani, csak maximum azt, hogy öröm a kezembe nyomni, mert nagyon szép színe van. :)

2023.12.11. 20:57

Tesztelésre kaptam , eddig 4 alkalommal próbáltam ki. Ebből 2 szőkítéses szeánsz volt, így volt alkalmam kipróbálni a hamvasító hatását is. Utóbbi tényleg működik, nem lesz lila tőle a haj de extra hamvasítást sem csinál. Viszont szárít. A szőkítős alkalmaknál rajta hagytam pár percig, hogy ki tudja fejteni a hatását és a szokásosnál jóval gubancosabb hajjal jöttem ki a fürdőből, míg a 2 sima hajmosásnál, amikor csak a mosom-öblítem volt, nem vettem ilyet észre. Van ennél jobb is szerintem, pláne ebben az árfekvésben.

2023.11.11. 05:45

Tesztelésre kaptam a terméket. Sajnos nekem nem vált be.Nagyon jól habzik és az illata is kellemes, nem fogja be a kezemet. A hajam sárga tónusát valóban csökkentette, de nem lettem sem lila, sem szürke. Kicsit azért szárítja a hajvégeket, de összességében puha lett a hajam tőle.Amiért viszont lepontoztam, hajmosás után jó pár gyulladás/pattanás kijött a fejbőrömön, ami eddig soha.Egy hét telt el azóta, közben mostam a hajam mással, de gondoltam adok még egy esélyt neki. Este megmostam, reggelre ismét ki pattogott a fejbőröm. Anyunak átadom, hátha neki beválik és jövök majd a véleményével.