kaloflora
Nyugtató hatású testápoló, amely segíthet a babáknak gyorsabban elaludni.
Utoljára szerkesztve: 2024.10.21. 12:20 - 2024.09.27. 11:02
Remélem újra jóhoz írok.. az enyémen nincsen ilyen pumpa, hanem le kell nyomni a végét a kupaknak és utána jön ki belőle a testápoló , fürdés után szoktam használni ezt a testápolót , nekem nagyon jól hidratálja a bőrömet , az állaga nekem jó , szépen beszívodik , az illata szuper jó , kritikus vagyok az illatokkal szemben , de ez nálam bevált 100%ban.
2024.04.28. 10:54
Kellemes az illata. Nekünk bevált. Nem a legolcsóbb tusfürdők közé tartozik, de a gyerkőcnek sokáig elég.
2023.03.01. 08:21
Nagyon szárítja a bőrt, az arra hajlamosaknál ekcémát is fellobbanthatja. Az illata kellemes, jól habzik, de nem vásároljuk újra.
2023.02.08. 21:51
Szépen beszívódik, kellemes a bőr tapintása tőle, azonban az illata számomra nehezen elviselhető szúrós, tömény. Emiatt pontozom le , mert aludni sem tudok míg le nem mosom. :(
Utoljára szerkesztve: 2025.01.12. 20:58 - 2023.02.06. 09:45
Imádom az illatát! Puhává teszi a bőrt és gyorsan beszívódik! Kedvenc!
2022.08.24. 20:48
Már újszülött kortól használjuk. Nagyon kellemes illata van, bőrt nem szárítja.)