Újdonság: Vichy Liftactiv Collagen Specialist 16 Arcápoló Szérum
lovecreams
Kényeztető, vitalizáló tonik a tiszta, hidratált bőr érzetéért. Egyedülálló hatóanyagai, mint az algakivonat, rózsakivonat, körömvirág kivonat, hamamelis kivonat, narancs kivonat, citrom kivonat és vitamin-komplex felfrissítik és ragyogóvá varázsolják a bőrt.
2019.09.07. 20:29
Kellemes érzetű, jól hidratáló permet, enyhén olajos tapintású, ezért nekem inkább tavaszra vált be, mint nyárra. Tetszett az illata is, azzal együtt, hogy nem vagyok nagy barátja az illatosított arcápolóknak. Bár a Kallos verhetetlenül olcsó, a webshopból rendelés kicsit macerás volt, mert ilyen árak mellett kb. egy évre elegendő mindenfélét kellett rendelnem, hogy elérjem az ingyenes szállítás határát (azóta láttam, hogy lejjebb vitték).