Lolychan
Szuper-krémes, bőrbe olvadó, teljes fedésű korrektor, mely valódi 24 órás viseletet biztosít. Néhány vonással ragyogóvá varázsolja a szem alatti területet, elfedi a bőrhibákat, korrigálja az elszíneződéseket, semlegesíti a pirosságot stb. Pigmentekben gazdag formulája azonnal, egy rétegben fed, mégis könnyű és kényelmes a bőrön. Hydra-Boost Complex™-szel gazdagított az egész nap sima, hidratált és táplált bőrért.
21 árnyalatban kapható
2019.01.02. 13:53
A szemem alá használom csak, ami minden szempontból problémás, tehát kicsit szárít - na jó, eléggé szárít, viszont nagyon látványosan fed, ezért megkapja az öt csillagot.
2018.07.07. 21:14
A színválaszték remek, végre találtam egy árnyalatot, ami majdnem tökéletesen passzol a bőrszínemhez és tónusomhoz. Light 7-es árnyalatot vettem meg Sephorában, világos és meleg tónusú szín. Szem alá nekem kicsit száraz, kiemeli a kisebb ráncocskákat. Bőrre jobban működik nekem, viszont T-zónában kicsit át tud fényesedni a nap végére. Púderrel fixálva tartós, nem oxidálódik, fedése elég magas. Igazából nem hiszem, hogy újra be fogom szerezni, mert szem alá sem szívesen használom és bőrhibákra is más típusú korrektort szoktam használni.
2018.03.19. 13:17
Tökéletes fedést biztosít. Hétköznapi használatra szerintem túl erősen fed (viszont ha valakinek szüksége van erre akkor nagyon tudom ajánlani), de eseményekre imádom, mindig ehhez nyúlok. Több óra múlva is olyan mintha csak akkor vittem volna fel. Ha van valami csúnyább bőrhibám van arra is szoktam használni, mert egész nap szépen fed és a nap végére sem kenődik el. A színskála elég széles, szóval bőven lehet válogatni. Szerintem nagyon megéri.
2018.01.19. 11:16
Krémmánián vettem egy nagyon világos fajtát, nekem pont jó a bőrömhöz. Nagyon bevált, szerintem nagyon jó termék, mint a legtöbb Kat termék. :)
2017.07.25. 18:36
Én imádom ezt a korrektort, mert nagyon széles a szín és árnyalatválaszték, valamint hihetetlen fedést biztosít.Aki a folyékonyabb, lágyabb korrektorokat szereti, annak nem ajánlom, de aki komoly fedést szeretne elérni akár a szeme alatt, akár bőrhibákon, annak ez tökéletes választás.Nekem nagyon bejött, leginkább bőrhibákra, de eseményekre a szemem alá is használtam. :)